Přejít na obsah

rypadlo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele rypadlo

  1. Zdar kolegové, mám takový problém s jízdnímy režimy a rád bych se zeptal na názor zda je to na reklamaci? Jedná se o jizdní režimy v O3 scout FL. Při přehození z režimu normal do režimu eko se zobrazí na infotaimentu v rohu značka ECO, na maxi dotu je před číslem zařazené rychlosti (automatu) písmeno E, a mechanické tlačítko MODE před pákou svítí (svítí vždy když je zvolen jiný jízdní režim než NORMAL. To je vše v pořádku. Ale když vypnu motor a poté znovu nastartuji tak tlačítko MODE svítí jako když je nastavet režim jiný než normal, v rohu infotaimentu svítí ECO, ale na maxidotu je rohu D a číslo rychlostního stupně a auto jede skutečně v režimu NORMAL a já musím opět přepnout režim abych byl skutečně v režimu EKO. Doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně... Předem díky za vaše postřehy. P.S. chystám se kontaktovat Rolbaře kvůli deaktivaci START/STOP tak bych se taky na to rád zeptal.
  2. Prodám originální textilní koberce do Octavie III, jsou to koberce které se standardně dávají do octávek ve výrobě. 4ks originál zabalené. Osobní odběr Tišice-Chrást nebo Praha 8 Ďáblice, Střížkov. Cenu nabídněte nebo rovnou přivezte dvě lahve Bohemia Sekt Chardonnay Brut a koberce jsou vaše.
  3. Taky přidám svou zkušenost. Měl jsem 4,5roku OIII s halogenama a teď mám necelých 14dní OIII FL s FULL LED a musím říct, že se to vůbec nedá srovnat. LED svítí absolutně bombasticky (můj subjektivní názor) a rozhodně jim halogeny nemohou ani v nejmenším konkurovat. Drobnosti, které jsou jako negativa výše uvedena jsem za tak krátkou dobu nepocítil, asi časem pocítím, ale rozhodně to není nic co by mě donutilo váhat mezi halogenem a FULL LED. Toť má zkušenost.
  4. Děkuji pánové. Zároveň děkuji za doporučení Rolbaře, určitě ho budu kontaktovat.
  5. Vážení kolegové, rád bych Vám představil svou (služební) novou Octavii Scout 2,0TD, 135kw, 4x4, DSG. Kromě výbavy Scout jsem si nechal přidat nezávislé topení, tažné a light assist. Upgradoval jsem z OIII 2.0TDI 110kw manuál a musím říci, že mám pocity jako když přesednu do auta vyšší třídy. Komfort podvozku, jízdní vlastnosti v zatáčkách jsou opravdu jinde. Trochu jsem se trápil s barvou, protože paleta barev u Scouta je podstatně slabší než kdybych kupoval třeba Ambiente a tato šedá Quartz mi vyšla jako nejmenší zlo (nechtěl jsem nic výraznýho, ani černýho či bílýho, cappucino jsem mel a hnědá se mi nelíbí) a ve skutečnosti se mi moc libí. Spotřeba kolem 6,5l/100km při standardní kombinované jízdě po cca 1000km. Když se člověk bude snažit tak by to šlo za méně, ale i za výrazně více ;-) P.S. kdyby jste mohli doporučit někoho kdo by dovedl softwarově změnit nastavení systému start/stop aby se opětovně neaktivoval po nastartování a zároveň by dovedl změnit vlastnosti jízdního módu Sport aby bylo zcela vypnuté ESC a další asistenti byl bych vděčný za doporučení či kontakt, v Praze či blízkém okolí, děkuji.
  6. Jo porucha START/STOP systému mě překvapila při ranním startu ve 2000km, po půl hodině jsem vypnul motor a když jsem za deset minut opět nastartoval tak po poruše nebylo ani památky. Na servis prdim, ale zajimalo by mě co to znamenalo.
  7. Jo je pravda když se hodně snažím tak to mimo město dolu jde a myslím že se to ustálí až se pořádně zajede. Každopádně ta spotřeba v Itálii je moc zajímavá!
  8. nazdar přátelé, zajímalo by mě jak jste na tom reálně se spotřebou? Mám tuto octu 5dní a najeto cca 600km město i mimo město i dálnice. Spotřeba mimo se zatím drží na 5.2L/100km což mi připadá dost. Je pravda že Oktávka krásně letí a o to víc musím dávat pozor na nohu. Spadne časem spotřeba až se to zajede nebo se budu muset víc snažit? Jak jste na to vy?
×
×
  • Vytvořit...