Přejít na obsah

Miloslav Janda

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Miloslav Janda's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, rad bych koupil casti ke kompletni predelavce z halogenu na xenony. shanim: Nivelacni cidla, kabelaz k nivelacnim cidlum. Predni i zadni naprava. pokud by doma vylozene doma nekomu prekazelo (ale planuju koupit nove, nestoji to tolik): 12pin konektory ke svetlum, 4pin konektor k levemu svetlu. mam a nepotrebuji: Vse ohledne ostrikovacu - uz na aute jsou. Xenon svetla. Neb pokud byste vedeli o necem, co je jeste potreba a ja to nevudedl. Sem s tim. Diky!
  2. Dodelaval jsem dle navodu, autorovi patri velky dik, sedacka s pameti funguje na jednicku :)
  3. Me takhle vypekl automat, kdyz mi shorela pojistka na bzdova svetla. Ono to funguje tak, ze po seslapnuti brzdoveho pedalu se krome svetel aktivuje i el. mag. pojistka na radici pace (ono se to odborne jmenuje jinak). Poznas to tak, ze to nekde pod radickou "cvakne" a uvolni paku. Takze bych videl u tebe problem nekde tady: 1, studeny kontak na pojistce 2, vadny brzdovy spinac 3, neco v el. instalaci, co brani tomu, aby stava doputovala do elektromagnetu, ktery uvolnuje radici paku. Nastesti toto neni chyba v automatu :)
  4. To že má 4 stupně, neznamená, že poslední, 4tý stupeň, točí stejně, jak 4tý v manuálu. To by se v tom pak nedalo jezdit :) Holt ty kvalty jsou delší. Za kolik s naftou nevím, mám 1.8T v automatu a jezdím s tím kolem 9ti - z práce do práce 6km, couračky po městě. Když ji vytáhnu "ven", dá se i za 7,5 na tempomat. Najezdím teď už hodně málo, takže mě spotřeba vůbec netrápí. Když jezdím moc, tak vyjedu nádrž a půl za měsíc, a to si přiznejme, nemá cenu spotřebu vůbec řešit.
  5. Já mám oct 1.8T 110kw, v automatu, najeto 350tkm a šlape jak hodinky. Kolikrát čtu, co mají lidi za problémy, tak si říkám, proboha, kolik musí mít oni doopravdy najeto.
×
×
  • Vytvořit...