Přejít na obsah

DennyCZ

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

DennyCZ's Achievements

0

Popularita

  1. Přidám i svoji zkušenost s Octavia II. 2 roky jsem řešil problém, kdy jsem měl celou zimu komplet zamlžená okna a koukal asi 30cm odmlženou částí. Auto bylo několikrát v servisu, vyměněný filtr, náplň klimy, servo u motorků, nic nepomohlo. Občas se okno odmlžilo, ale potom bylo opět schopné se během 10 sekund zamlžit. Nakonec se podařilo najít příčinu - před tím, než se mi začalo mlžit okno, tak jsem dodělával výhřev sedaček a měnil jsem u toho ovladač klimatizace, který jsem koupil od nějakého dobráka na bazoši. A právě tenhle ovladač chybně naklápěl klapky a nepouštěl do auta čerstvý vzduch. Takže tím, jak neustále cirkuloval pouze vnitřní vzduch, auto se po několika kilometrech jízdy vždy zamlžilo. Následně jsme tedy dali zpátky starý ovladač klimatizace bez výhřevu sedaček a problém ihned zmizel. Po týdnu jsem ještě sehnal jiný ovladač klimatizace s výhřevem sedaček a po instalaci opět v pořádku. Chyba tedy byla v jednom vadném ovladači klimatizace.
  2. DennyCZ

    jiri

    Psal jsem teď i přímo prodejci a ten mi odepsal, že je potřeba mít 3G dongle přímo od nich a že mi ho pošle za 50$. To mi přijde dost ustřelený, zvlášť, pokud je to jen 3G a není to LTE. Jaký typ dongle máš ty Firee?
  3. DennyCZ

    jiri

    Mám myslím stejný typ, jako má Firee, viz. https://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-Android-5-1-Car-DVD-player-for-VW-GOLF-5-Golf-6-POLO-PASSAT/32750368839.html?aff_platform=aaf&cpt=1494915390985&sk=Ee2JQzjUz&aff_trace_key=dedf6340215e4783a72fdef5bb4f462a-1494915390985-01867-Ee2JQzjUz Přímo na rádiu je i popis konektorů a jedno z USB je přímo psané pro 3G, nicméně mi funguje jen jako klasické USB na připojení flashky. Link na Easy Connect - nemám to odzkoušené, ale posílal ho někdo na zahraničním fóru přímo pro Android radia https://mega.nz/#!ysVlAZgK!Y9WLXfiQck5h6dD6jXqYngn4m9t3wA7e7EtmgLBQ7ik
  4. DennyCZ

    jiri

    Naprostý souhlas s Fireeem. Radio je perfektní, výbava za tu cenu nemá konkurenci a není potřeba nikde nic upravovat. Jen se mi stále nepodařilo rozchodit 3G. Odzkoušeny dongly od O2 (Huawei E3531 a E173), bohužel ani jeden se k radiu nepřipojí. Odzkoušeno v obou USB, s prodlužovacím usb kabelem i bez. Radio vždy jen vypíše chybu, že nebyla načtena sd karta (dongly mají slot na microSD - ten mám prázdný) a dál už se nic neděje. Dle YT videí by se měla nahoře zobrazit ikona síly signálu, ale nezobrazí. Kdyby měl někdo nějaký tip, dejte echo..
  5. DennyCZ

    jiri

    Zkoušel jsem dva 3G dongly od O2 (Huawei E3531 a E173) a bohužel ani s jedním se mi nepodařil internet rozchodit. Po vložení do USB se vůbec nic nestalo. V nastavení jsem žádné nastavení mobilního internetu nenašel. Edit: Teď jsem ještě koukal do manuálu a u jednoho USB portu mají napsané, že je přímo určené pro 3G. Sám nevím, ve kterém USB jsem to zkoušel, tak zítra vyzkouším oba a poreferuji.
  6. DennyCZ

    jiri

    Tak rádio jsem už namontoval, vše naprosto v pořádku, výměna za Stream bez problému. Mám ještě dotaz k 3G/LTE modemu? Jaký používáte a je potřeba v menu něco nastavovat nebo se připojí automaticky? Zkoušel jsem Huawei E3531 od O2 a bohužel se nechytá.
  7. DennyCZ

    jiri

    Používáš na radiu i funkci Handsfree? Resp. jak citlivý je mikrofon v radiu a je to pro telefonování použitelné? Díky
  8. Na AUX (pokud máš podporovanou verzi radia) přepneš, poté co aktivuješ AUX ON v menu, zmáčknutím tlačítka CD.
×
×
  • Vytvořit...