Přejít na obsah

pasik68

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

530 zobrazení profilu

pasik68's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám komletní kryt pod motor-spodní+oba boční díly, Škoda Octavia diesel-1J0825237M. Nové díly. Preferuji osobní odběr. 650Kč
  2. prodám servomotor klapky V70 klimatizace, nový originální díl, Škoda Octavia I cena 500Kč
  3. Prodávám použité Octavia 1: náhradní díly na Škoda Octavia 1: víčko nádrže - použité - 50Kč skříň kliky dveří (pro zaslepení zámků) - nové- 45Kč zámek PP dveří - k repasi - vadný mikrospínač - 100Kč stahovačka LP dveře - k repasi - uhnilý PIN - 100Kč V případě koupě všeho dohromady je cena 150Kč.
  4. Prodám servomotor klapky V70 klimatizace,nový díl- 500Kč
  5. Ahoj všem. Pošel jsem celé forum, ale přesně mojí závadu jsem nenašel. Octavia I, r.v.2004, 3X Komfortgerát HLO 0003, číslo dílu řídícího modulu: 1C0 959 799 B Dveře u řidiče-nefunguje odemykání/zamykání přes dálkové ovládání. Ostatní dveře fungují zcela normálně. Klíčkem odemknu/zamknu, ostatní dveře se taky odemknou i zamknout. Světýlko ve dveřích svítí, lampička také funguje zcela normálně, na přístrojovce symbol otevřených dveří také normálně, zpětné zrcátko se také nastavuje, stahování oken také bez problému. Pouze dioda safe nesvítí. Konektory jsem rozebral a prostříkal. Zkoušel jsem připojit i starý zámek z PP dveří, ale po zmáčknutí dálkového ovladače se motorek zámku ani nehnul. Jakoby do zámku nešel proud. Kabely jsem taky zběžně procházel, nevypadá, že by nějaký byl přetržený. VAG: 00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220) 27-00 - nesmyslny signal 00943 - Vyhrivani zrcatka na strane ridice (Z4) 35-00 - - Díky za každou radu.
  6. pasik68

    Nesvítí světla

    Odpovím si teda sám, nemělo. Takže výměna relé a vše opět funkční.
  7. pasik68

    Nesvítí světla

    Mám úplně ten samý problém. Jen mě napadlo, že když vytáhnu relé, neměli by světla - tzn.parkovačky a zadní normálně svítit, jako kdyby tam denní svícení nebylo?
  8. A padá Ti to do nouzáku pořád? Mě to padá jen při studeném (neohřátém) motoru, jakmile je ohřátý na provozní teplotu tak ho můžu vytočit do otáček jak chci a nespadne to.
  9. Další typ co jsem dostal - setrvačník dvojhmota?
  10. Sice to mám trochu z ruky - litoměřicko, ale přece jen, na kolik by mě u tebe vyšla diagnostika, případně vyčištění turba?
  11. A jak si dopadl po výplatě?
  12. Vteřinové lepidlo adrží už 2roky bez problému.
  13. Zdravím, už jsem procházel toto forum ohledně výpadků turba a padání do nouzáku, ale můj případ jsem nenašel. Takže, vypadne jen občas, ale vždy to je při studeném motoru, a při otáčkách okolo 3000. Po vypnutí zapalování a opětovném nastartování klasicky vše v pořádku. Při zahřátém motoru ho můžu vytočit v pohodě nad těch 3000 otáček a do nouzáku nespadne. Turbo vyčištěno.Díky za odpovědi.
  14. Zdravím. Při sešlápnutí spojky se ozve zvuk, jako když něco roztočeného o něco škrtne (jako při brzdění když jsou orezlé kotouče). Ozve se jen při jízdě a jen v momentě sešlápnutí spojky(při přidržení sešlápnutého pedálu už není slyšet). Při prudší akceleraci a prudším sešlápnutí je zuk slyšet.Tak po ujetí 2km, cca okolo 5ti sešlápnutí to slyšet je, pak už vůbec nic. Takže, pokud je motor studený, zvuk se ozývá, ale stačí jeho zahřátí a je to bez zvuku. Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...