Přejít na obsah

Jirka_Ka

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Jirka_Ka

  1. Jirka_Ka

    Problém s baterií

    Já osobně bych zkoušel odpojovat pojisty a pak upřesňovat de pojistky co je na ní napojeno.Ale jinak jsi c´v sekci O1 a ty máš OII,takže svůj dotaz směruj správně.
  2. Zdravím, také se mi rosvítila kontrolka teploty - červeně.Pokud vypnu motor chvilku počkám, vše je OK.Čidlo teploty to jsou ty 2 drátky? Mysle jsem že je to kontaktní snímač výšky hladiny kapaliny.Díky.
  3. OK, a z toho prostoru co je ta kapsa v kufru se tam dostanu? Díky
  4. ad 4. Mám také stejný problém.Když zastavím také slyším šplouchání vody.Příjde mi to že je to dělá i za chodu motoru.Mám takový pocit že se to děje od té doby co mi byl vyměněn vadný termostat za nový.Tedy vypuštění systému a znovu naplnění.Jen aby to nebylo nějaké zavzdušněné,ale teplota sedí.Děje se to i při topení.Když něco zjistím,dám vědět.
  5. Zdravím.Pořídil jsem si parkovacího asistenta s display a prosím o radu jak nejlépe dostat display na přístrojovku - tedy kudy protáhnout kabel z kufru dopředu.Taktéž jak jde sundat zadní nárazník.OI kombi rv 2003. Díky za rady
  6. OK,mám tomu rozumět že to je normální? Nenepadlo mě to vyzkoušet, zkusím to. Díky
  7. Zdravím. Mám menší problém s OI 2003 elegance 81kW. Někdy se mi stane, že při opuštění vozidla zústanou svítit obrysová světla, uporní mne na to akustická kontrola rozsvícených světel. Zajímavé je že to někdy dělá pravá strna, někdy levá , je to náhodné. Mám podezření na spínač hlavních světel. Prosím o radu a zdali s tím již někdo neměl problém. Díky
  8. Takže nakonec jsem našel v nějaké diskuzi kde nejlépe sehnat spínaných +12V. Vzal jsem to ze spínače couvacího čidla které je na převodovce.Barva vodiče je dle DP červená se zeleným pruhem.V DP jsem našel další. Od obrysovek jsem vzal signál na konektoru světla u řidiče vodič slabý šedý s černým pruhem číslo pinu 1. Mínus jsem vzal na tom samém konektoru, barva hnědá pin č. 4. Nařízl jsem 0,5 cm izolace, odstranil jí, namotal nový vodič zapájel a zaizoloval. Snad to někomu pomůže.Ještě upřesním že se jedná o oct I, 2003, elegance 81kW.
  9. Zdravím. Mohl by mi prosím někdo přesně odpovedět kam zapojit vodič od spínací skříňky na světla DL-X5+, tak aby zůstala zachována funkce při sepnutí hlavních světel se sníží intenzita DL-X5+ tak aby byly používány jako světla obrysové? Předpokládám že pin 6 na vypínači světel není možné použít,protože DL-X5 chtějí ten od spínací skříňky trvale a k tomu ten od obrysovek.Pin 6 se dle diskuze při sepnutí hlavních světel rozepne. Taktéž by bylo dobré, kdyby byl tento vodič "15" přístupný.Děkuji všem za ochotu.
×
×
  • Vytvořit...