Přejít na obsah

ocet97

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele ocet97

  1. ocet97

    Závada ABS

    Ahoj, mám dotaz k ABS. Při koupi O1 1997 svítila kontrolka ABS. Vyměnil jsem všechny čidla, zadní snímací kroužky, vyčistil pojistky na baterce a kontrolka zhasla:-) Problém ale nastane když jedu městem a přibrzdím na semaforu, tak se mi rozklepe pedál brzdy a to nebrzdim nějak zběsile. Můžete poradit čím to může být?
  2. To už mám opravený:-) No myslím že to bude asi zámkama...
  3. Napadlo mě jestli to nebude nakonec vadným relátkem...
  4. Tak jsem dnes rozebral dveře, mrknul na dráty, konektory, rozebral jednotku a vypadají jako nový, viz foto. Nemůže to být mikročipem?
  5. Tak jsem zjistil, že je tam jednotka 3B0 959 799, po výměně za lepší je stále centál KO. Nevíte čím by o mohlo být?
  6. A když by někdo věděl, může mi napsat výrobní číslo té komfortky? Díky.
  7. Ahoj, máte někdo zkušenosti s neoriginálním lanovodem 1U0837099? Cena je o dost levnější...ale jestli vydrží... Díky za info.
  8. Na 99% origo. Na tu jednotku jsem ještě nekoukal, ale když by to byla ona tak by nefungovali i jiné věci?
  9. Ahoj, mám O1 rv.1997 centál bez dálky a momentálně mi nejde vůbec otvírat na centrál, tzn.každé dveře na růčo. Nevíte čím by to mohlo být? Dráty ve dveřích v poho, pojistky ready. Napadla mě konfortní jednotka...Díky.
  10. ocet97

    Posilovač řízení

    No v nízkých otáčkách nejede skoro vůbec. Mám teď chlápka, který prodává čerpadlo za 600,-, 120.000tis najeto tak nevím jestli po tom mám jít...Výměnu udělám v garáži, jde o to jestli to je fakt tím čerpadlem:-/ Abych neměnil čerpadlo, pak servo řízení a pak to a zas tohle...Aspoň trochu jistotu bych chtěl mít:-)
  11. ocet97

    Posilovač řízení

    Při neutrálu a sešlápnutím plynu jde točit mnohem líp...Bez plynu jako by posilovač nebyl... Při vypnutým motoru je to stejný jako při neutrálu bez plynu. Olej je už 2x vyměněn, ale chyba stejná. Jaký řemen? Klimu nemám:-) Dobíjení nesvítí. Čerpadlo mě taky napadlo, ale potřebuju se poradit se zkušenými:-) Nejsem v tom kovanej...
  12. ocet97

    Posilovač řízení

    Nikdo nemá zkušenost???
  13. ocet97

    Posilovač řízení

    Ahoj, potřeboval bych taky poradit:-) Mám Octavii 1, rok 1997, motor 1.8. Při točení na místě posilovač jako by nebyl, ale při šlápnutí na plyn jde zatáčení o 100% lépe. Nevíte čím by to mohlo být?
  14. Díky za radu. Zkoušel jsem to jak říkáš, ale k zacvaknutí mi překáží ta plastová rukojeť. Asi je zkřivená... Že by prodejce tažných?:-D Zkusím vykartáčovat tu páčku a rozchodit tu pružinku, určitě tam k něčemu je:-D
  15. Ahoj, nedávno jsem koupil octávku s tažným - bajonet a potřeboval bych poradit od zkušenějších:-) Po zandání bajonetu a zasunutí zajišťovací páčky je koule uvolněná cca půl centimetru do každé strany. Posílám pár fotek k nahlédnutí. Nevím jestli to montuju blbě a nebo je bajonet od jiného výrobce a páčka rozbitá. Výrobce jsem bohužel nezjistil. Díky za každé info.
  16. Tak se mi prosím tě, když tak zeptej, pak se domluvíme :-) Když to bude ve středočeském kraji klíďo tam zajedem.
  17. Super, to určo ještě tam hodím. Jinak jsem teda poptával na AAApoptávky, i ve Škoda auto, ale je víkend, tak se na vše čeká, proto píšu sem. Ta páska mě teda napadla taky, ale to doma nějak neprošlo :D Když tak prosím o přestěhování článku do bazaru.
  18. Zdravím, sháním krytku šroubů s nápisem OCTAVIA na palubní desku v šedé barvě, mám tam zlomené packy a už to nedrží, bez toho to vypadá dost ohyzdně. Prošli jsme moc vrakoviští a nikde neměli. Zkouším zde :-) Viz příloha. díky
×
×
  • Vytvořit...