Přejít na obsah

TomXP

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

TomXP's Achievements

0

Popularita

  1. Ano, myslel jsem ten díl co tam už není :-) Je součástí nárazníku. Díky. Takže jenom šrouby, nevěděl jsem, jestli v těch otvorech co jsou vidět na fotce to není nějak zaharpunovaný, abych to nezničil.
  2. Ahoj, nevíte někdo jak sundat ten černý umělohmotný spodek ze zadního nárazníku ? Našel jsem jen tuto fotku. Vypadá, že to je pouze nacvaklé ? Nerad bych tam něco zničil..
  3. Vidíš, to je výborný nápad! Navíc se poslední dobou s anglickými auty na díly roztrh pytel.
  4. Díky. Napadlo mě, že pokud by se instaloval tlakový spínač, který určitě bude plnit jen funkci klasického spínače - rozpínače, pak by to šlo jednoduše udělat zařazením do série ke spínači v zámku pásu spolujezdce a to vše ještě do série k zámku pásu u řidiče, jsou tam, co jsem zjistil, jen dva vodiče, takže celý okruh pouze sepnuto/rozepnuto + signalizace na maxidotu. Problém č. 1 je, jak tam umístit tlakový spínač a problém č. 2 kde sehnat zámek pásu spolujezdce se spínačem, už jsem toho propátral dost ale nikde nic. Asi by šlo sehnat ještě jeden na stranu řidiče a držák mechanicky otočit. Ale to je jen teorie...asi to bude dost netvárnej "kus" železa. Zkusím Rolbaře, dík.
  5. To fakt nikdo taky nemá manželku nebo přítelkyni co se pořád zapomíná poutat ?
  6. Ahoj. Většinou se obecně řeší vypnutí gongu u pásu nezapnutého, já mám potřebu opačnou. Chtěl bych si místo stávající konzole (to, kam se pás zacvakává) u spolujezdce koupit konzoli se spínačem a přidělat signalizaci i tady (jen sedačka vedle řidiče). Je to vůbec nějak technicky možné udělat, aniž bych musel i při absenci spolujezdce mít zacvaklý pás ? Některé VW co jsem viděl mají zároveň i nějaký spínač v sedačce ke kontrole, že je sedačka obsazena. Pokud by to nešlo, spokojil bych se i s tím, že bych tam měl jednoduše nacvaklej samostatný protikus. Vyměnit konzoli asi umím, ale co dál ? Kam to připojit, je nutné to někde kódovat (diagnostiku mám)...atd ? Díky moc za nějakou radu.
  7. Díky. Moc jsi mě ale nepotěšil, chtěl jsem ho pak dát zase zpět.
  8. Ahoj, můžu někoho znalého poprosit o popis demontáže předního blatníku (a o info zda je originální blatník přilepen na nějaký kyt) ? Díky !
  9. Rok výroby 2001, původ ČR, stav tachometru 255000 km, litá kola, letní pneu min. 50%, 2x airbag, klimatizace manuální, mlhovky, senzor opotřebení brzdových destiček, mp3 mp4 DVD přehrávač (FM rádio nefunguje), couvací asistent - kamera, navigace, alarm (příprava na pager), pískované skla se státem původu, zamykání zpátečky, tažné zařízení, deflektory oken, automatické dojezdy oken, LED osvětlení kufru, 3 měsíce stará kompletní sada zadních brzd, každoroční výměna filtrů a oleje (Castrol Magnatec 5W/40). Servisovaný vůz ve skvělé kondici (samozřejmě úměrné stáří). STK 5/2017. Cena 64900,- Kč.
  10. Díky. Na sedačky to montovat nebudu, nemohl bych je sklápět, nějak to vymyslím. S největší pravděpodobností jí uříznu, nechám jen hořejšek, boční tyče a nechám navařit úchyty podle originálu viz montážní návod http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/8-1-SKODA-Octavia-II/114-2-Vnitrni-vybava/5/13559-Ochranna-delici-mriz-Oc Kdyby někdo měl tyhle lehké, jednoduché a demontovací, tak ty bych moc rád koupil..
  11. Ahoj. Mám zájem dát za zadní sedačky tuto dělící přepážku. Nevíte někdo jak se montuje, resp. jestli je nutné tam něco vrtat a přizpůsobovat ? Díky
  12. Ahoj, osvětlení SPZ má samostané napájení a svítí normálně při zapnutých světlech.
  13. Čauves, tak řeším další věc, abych se nenudil. Vag mi vypisuje "01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu 80-00 - provoz po jednom vodici". Funguje mi všechno, i přes VAG - test akčních členů. Nevšiml jsem si žádného problému. Jediný co mi blbne a co se nedá přes VAG vyzkoušet je osvětlení kufru, někdy jde, nekdy ne... může to být ono ? Nevím co si pod takovým pojmem Svazku datové sběrnice mam jako představit.. :-(
  14. TomXP

    Chcípací klapka

    Sem tele...jsem měřil jinej ventil....už jsem objevil ten pravej...jsem musel sundat dekl motoru, samozřejmě přerušenej drát, chcípá super. Vyřešeno díky :-)
×
×
  • Vytvořit...