Přejít na obsah

Lukas.Cermak46

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Lukas.Cermak46's Achievements

0

Popularita

  1. čau nic takového jsem u Broditu nenašel že by dělal univerzal do originálu. A jak se vubec ten original jmenuje??
  2. Jj no právě to já nechci když už tam mám držák přidělaný tak bych ho rád využil...
  3. Zdravím mám v autě držák na telefon originál od škodovky ale na moc typů ty adaptéry nemají. Nevíte někdo kde bych sehnal na to adaptér na HTC one???
  4. Zdravím Mám Octavii II SCOUT a teče mi do auta. Teče dveřma a to jsem už vyměnil pirelu u řidiče a stále teče. teče to po pirele z vrchu asi zhruba v urovni pantu dveří stíká to do rohu a pak do auta dále i jak je odkládací místo na nohu a na kobereček. Pak to teče ještě jak je přední sklo tak tam je sloupek na kterým je kus plastu a jak končí a začíná střešní tapec tak tam mi to také teče mám tam i mapy od vody. Je to jak u řidiče tak i u spolujezdce a když mám nakloněné auto na zadek tak se mi to děje i tam zhruba od půlky dveří až po kufr. vše viz. foto. Předem děkuji za rady a omluvám se za dramatické chyby.
  5. Jo tak to jsem v klidu koukám do servisky a tam předchozí majitel mel dělanej půlmotor tak to nejsíš měnily + koukám že když dělaly motor tak měnily i setrvačník při 169 383Km já už mám 208 000Km tak dík za info..
  6. tak fot mého kufru nic nebude jsem nějak zapoměl že dnes ráno jsem odvez mazlíka na vyčištění interieru... mám před sebou servisku a na tom nalepeným štítku je 1Z5S4Y OCT.COM DPF 4x4 KDL 9156 23 103KW BMM Jo tak to.. a co to dělá když je špatně dotažená?? Mám r.v. 2008 a praskání hlavy u tohoto typu teda není?
  7. jo tak ve VTP je tam BMM a co to teda znamená?? jdu si ještě vyfotit ten štítek v kufru..
  8. Zdravím pánové jak zjiszím co mám za motor Mám 2.0 TDI 103kw ale nevím jestli CR nebo PD nebo 8v či 16v jak to to zjistím v techničáku jsem to to nenašel...
  9. Zdraví koupil jsem si Škoda octavii II Scout 2.0 TDI PD a chtěl bych se zeptat jestli nejsou nějaké problémy s těmito motory pár lidí mi říkalo jak jsem to dovez tak že prý tam praskají hlavy co je na tom pravdy a na jaké problémy bych se měl připravit či jak tomu zabránit. Předem děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...