Přejít na obsah

2.0fsi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

560 zobrazení profilu

2.0fsi's Achievements

0

Popularita

  1. Snad me modi nevyhubujou, ze se zeptam jeste zde. Mam vyse zmineny problem a autorizak chce krom napinaku a retezu menit i prestavovac (cca 10k navic). Netusite, jak se da poznat, zda je potreba menit i prestavovac? Predem dekuji za kazdou radu.
  2. Ahoj panove, tak doslo i na moje FSIcko a musim resit vacky. V autorizaku chteji 20k, protoze krome napinaku a retezu chteji menit i prestavovac vacky. Nikde jsem se nedocetl, jak se pozna prave vadny prestavovac (ten sam o sobe vyjde na 10k) a rada z vas dle meho hledani na foru prestavovac nemenila. Predem dekuji za pomoc/rady.
  3. 2.0fsi

    vymena oleje

    Ahoj, resim podobne dilema, v servisni knizce mam uvedene, ze ma muj vuz promenlivy servisni interval QG1 a pak jsou specifikace na olej jine nez u pevneho servisního intervalu. Laicky bych řekl, ze je lepsi menit olej casteji, tz pevny interval. Navíc netusim, co tam kdo lil prede mnou. Pak jde o normu VW 501,502 a 504. Jenze v servisce pisou, ze u QG1 mam lit olej VW 503 a 504. Co myslite, bude vadit, když tam naleju 502ku, které mam doma osm litru? Predem diky za pomoc.
  4. ok, koupim teda Columbus. ten gateway je slozita vymena? Na kolik to cca prijde (nakup i servis)?
  5. 2.0fsi

    Spotřeba

    nase 4x4 si vezme (pravde ze drtiva vetsina casu po Praze) dlouhodobe 9,2 litru
  6. nemas to taky odpojene? Ja to odpojil tim konektorem pod sedadlem a pohoda...
  7. 2.0fsi

    Ostřik světel

    Mne se stalo to same v pondeli (mozna je to jen unava materialu, tezko by to nekdo kradl, ne?), jen ani nepoznam, jak ma vypadat ten drzacek, respektive prichytky. Nemate nekdo fotku jak vypada ten system pod tim???
  8. Zdravim vespolek, prosel jsem si vlakna o radiich, ale neprisel na to, ktere radio muzu koupit do nasi O2, RV06 pred FL. Mame triramenny volant bez multifunkce a soucasne je tam odporne radio Sencor a pod nim suplicek. Mame climatronic a chtel bych vkusne origo radio. Muzu si vybrat jakekoliv Skodovacke? Mam si dat na neco pozor pri nakupu v bazaru / na aukru? Idealne bych uvital i tip.na radio, ktere by podporovalo neorigo couvaci kameru. Predem dekuji za pomoc.
  9. Zdravim vsechny. I me trapi popisovany problem a hodlam to resit vytazenim konektoru jak radite vyse. Protoze jsem nesika a klasicky vsechno popletu, tak bych vas chtel poprosit o foto te krytky nad konektorem. Nerad bych odpojil vyhrejvani / airbagy appd.
×
×
  • Vytvořit...