Přejít na obsah

Donut

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    :))

Návštěvy profilu

779 zobrazení profilu

Donut's Achievements

0

Popularita

  1. zdár, chtěl bych vyměnit turbo na octě. mám AGR 66kw s obtokem a chtěl bych turbo s lopatkama .. buďto z AHL 66kw nebo z nějaké 81kw. Co všechno se u toho musí vyměnit?
  2. Zdar, mam o2 r.v.2006 a když zapnu klimu, vytočim motor na 2500otacek tak ventilatory vypnou..nevíte co to je?
  3. Zdarec lidi, slyšel jsem, že se místo váhy vzduchu dá nějaký odpor a auto jede líp (pokud je váha nefunkční). Máte s tím někdo zkušenost??
  4. čus lidi, mám problém .. mám O1 1.9 TDi 66kw a jede nějak špatně .. netáhne jak by měla. Kámoš má stejný auto se stejným motorem a když oba jedem vedle sebe a dáme plyn na podlahu tak mě ujede jakoby měl větší výkon. Auto mám po dědovi a i ten s tím měl problém jen to neřešil .. nějaký nápady co by to mohlo být? po čem bych měl jít? Díky za rady:)
  5. čus lidi mám problém. Když chci stáhnout okno u řidiče tak se prvně ozve z okna nějaká rana a pak se okno začne stahovat a sem tam se zas pár ran ozve. Když okno chci dát nahoru, zas to dělá rány .. mám okno otevřený napůl tak ho chytnu rukou a trochu s ním jakoby hýbu..mám strach ho stahovat aby mi nespadlo a nejezdil bych bez okna .. nevíte, co to může být? dík za rady :D O1 1997
  6. Donut

    cvaknutí

    jojo dělalo to za studena .. teď už to nedělá vubec :D
  7. Donut

    obchody

    zdarec lidi .. odkud berete náhradní díly na vaše autíčka? motorové části (né světla, nárazníky atd .. ) konkrétně sháním váhu vzduchu :)
  8. Donut

    Váha vzduchu

    teďkom nemám diagnostiku :/
  9. čauko lidi, problém :D . mám octu 1.9TDi a když ji připojím na diagnostiku tak mi hlásí chybu na váze vzduchu. prej je tam váha vzduchu nová (octu mám od března a už tam byla i předtím). nevíte teda co to může bejt za závadu když je váha vzduchu "nová" jak mě bylo řečeno?
  10. Donut

    cvaknutí

    čus lidi .. všiml jsem si že když stojím na místě, mám neutrál a vyženu motor do otáček tak jakmile otáčky překročí 2200 tak něco cvakne a zvuk jde jakoby z pod volantu .. nevíte co to je? :D
  11. čauko lidi, mám octavku 1.9TDi 66kw r.v.1997 a mám prasklej vlnovec. Jakej rozměr tam je? nevíte někdo? ať nekoupím špatně .. nechci ho vydělávat, měřit, a pak ho jít shánět .. potřebuju ho koupit, vyměnit a jet dál teď auto dost potřebuji .. díky za odpovědi :)
  12. Donut

    Nestartuje

    hoši tak ten borec co mě dělal čerpadlo tak otočil unašeč
  13. Donut

    Nestartuje

    nafta nejde do válců .. vstřiky se neotevřou čerpadlo má malej tlak ..
×
×
  • Vytvořit...