Přejít na obsah

kutak

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

kutak's Achievements

0

Popularita

  1. Vím, že se to tu nesčetněkrát řešilo, ale chci se zeptat, zda tu není někdo z okolí Prahy nebo Kladna, kdo by mi mohl pomoct s výměnou, jde o pravé zadní dveře, které jsou zamčené a nejdou otevřít zvenku ani zevnitř. Jednak nemam nářadí a druhak se bojím, že bych tam něco oddělal. Otázka je, jestli to je opravdu jen mikrospínač nebo kabel zlomený, celej zámek? Vůbec tomu nerozumím. Nejdřív se mi občas nezamkly, neodemkly dveře, stačilo obvykle víc bouchnout s dveřma a vše zase fungovalo, ale nyní když odemknu auto, stropní osvětlení ihned zhasne, dioda ve dveřích bliká jen někdy a ty pravé zadní dveře jsou zamčené.
  2. kutak

    Trippling

    Ahoj, stále je dostupný?
  3. Ahoj, mám jedničkovou Octávku po faceliftu - 2001. Nechal jsem si vyměnit kotouče a destičky, všechno v pořádku, ze začátku (cca prvních 200 km jsem se snažil brzdit opatrně) nicméně, po prvních 100 kilometrech po výměně se rozsvítila kontrolka ABS. Otázka je, zda se to někomu z Vás nestalo, jestli na to podle Vás má vliv výměna brzd? Eventuálně jsem četl o očištění pojistky, co a jak kdyžtak přesně udělat? Co by to jinak mohlo být? Díky))
  4. Čau čau, nejdřív nastíním, že jsem poměrně analfabet co se značek dílů týče, nicméně potřebuji vyměnit kotouče (jsou jen vepředu - Octavia 1,9 tdi 66kw, 2003) s tím, že destičky předchozí majitel nedávno měnil (říkal mi to servisák). Vím, že téma bylo řešeno, ale to je již dlouho. Doporučte mi prosím nějakou značku těch kotoučů a mam s tím rovnou vzít i destičky popřípadě jaké? Při brždění auto klepe, když pročítám forum, bude to tim nebo si myslíte, že něco jiného?
  5. Mám 2 dotazy, už se to tu řešilo, ale nemůžu najít kde, sedačku u řidiče mám na bočním vedení potrhanou, né nijak moc, ale bojím se aby se to nešířilo, máte někdo nějaké zkušenosti s autočalounictvím nejlépe v Praze případně domácí opravou? A druhý dotaz, četl jsem tu samou chválu na přípravek Valetpro Heavy Duty, pomáhá i od zápachu po psovi? A pokud ne, stačí nechat auto vytepovat nebo raději auto nechat vyčisti parní cestou? Předem díky
  6. Pomůže to i se zápachem po psovi co je v autě od předchozí majitelky? Nebo co na smrad? Parní číštění?
×
×
  • Vytvořit...