Přejít na obsah

LPG Octavia

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://www.lpg-obchod.cz

Návštěvy profilu

673 zobrazení profilu

LPG Octavia's Achievements

0

Popularita

  1. To na Tebe jen zkusil, zdali mu to nepošleš jen tak. Já to bohužel udělal a dluží mi od 18.3.2015 1.490 za LPG reduktor. Vesele ho používá ve své Octavii 1.8T a na výzvy k zaplacení nebo vrácení nereaguje. V mobilu má mé číslo zablokované, pokud volám z jiného, tak když to zjistí tak mi tam pouští hudbu a čeká, kdy to položím. Pak to číslo také zablokuje. Taky zablokoval FCB pro moje jméno, pokud se přihlásím pod svým jménem, objeví se hláška, že jeho profil neexistuje. Na Bazoši přestal inzerovat. Takže pozor na něj. Tady už je blokován.
  2. Odpověď z Bazos.cz: Podejte trestní oznámení. Lze je podat ústně či písemně na kterémkoli oddělení policie, ale také na jakémkoliv úřadu vyšetřování a státním zastupitelství. Tyto orgány mají povinnost oznámení přijmout a bez různých průtahů věc vyšetřit. V trestném oznámení popište,co se přesně stalo (kdy, kde a kdo se trestného činu dopustil). Přiložte kopii inzerátu, vytisknutou e-mailovou korespondenci a doklad o zaplacení. Nezapomeňte uvést,že chcete být informováni o učiněných opatřeních. Na stránkách Bazoš.cz napište inzerentovi negativní hodnocení,kde prosím popište co přesně se Vám stalo.Trestní oznámení určitě podejte,jde o to,že se může ukázat, že podveených bude více a škoda bude rázem vyšší. Napsal jsem tedy na Bazos.cz panu Petru Gajdošovi alias "q2-gagy@email.cz" negativní hodnocení a výsledek je ten, že GaGy přestal prodávat na Bazoš.cz a začal pod stejným jménem prodávat na Sbazar.cz Tak asi nejsem jedinný podvedený, 12.2.2015 píše člen sade v BLACK LIST PRODEJCŮ A PODVODNÍKŮ toto: "clen GaGy objedna si neco po te nevyzvedne.NEDOPORUCUJI stoji to slusne prodejce cas a penize." A včera 11.5.2015 člena GaGy již Hlavní Admin vittorio v BLACK LIST PRODEJCŮ A PODVODNÍKŮ zablokoval: "clena gagyho zablokovavam pro podvody na ostatnich clenech fora. vyjadreni si tu muze precist a zareagovat na tvuj email nebo na info (zavinac) octaviaclub.cz"
  3. Dal jsem to do Blacklistu, ale jelikož jezdí GaGy na plyn LPG, dávám varování i sem: Pozor na tohoto člena GaGy neboli Petr Gajdoš, Sušilova 1230, Vsetín. email: q2-gagy@email.cz , Tel. 736229921. Poslal jsem mu 19.3.2015 směšovač-reduktor na plyn LPG a do dnešního dne nezaplatil, ani na výzvy neposlal směšovač zpět. Nezvedá telefon, nereaguje na emaily ani SMS. Asi profesionální podvodník. Zde na fóru dost činný. Pokud nezaplatí ani nevrátí zpět zboží, tento příspěvek nevymažu a bude tady jako varování pro ostatní !!! Toto mu stále posílám: "Pane Petře Gajdosi, zaplatte 1.490 Kc za reduktor Magic 3 Compact, který jste si objednal a prevzal od prapravni sluzby GLS dne 19.3.2015. Cislo zasilky je 90171126507. Pokud reduktor nechcete, ihned ho poslete nepouzity zpet na adresu, ze které jsem Vam ho poslal. Pokud tak neučiníte, předám věc orgánům činným v trestním řizení, konkrétně Policii ČR. Mám Vaši emailovou korespondenci, vyjádření portálu Bazos.cz, podací lístek 90171126507. Fiser."
  4. Pozor na tohoto člena GaGy neboli Petr Gajdoš, Sušilova 1230, Vsetín. email: q2-gagy@email.cz , Tel. 736229921. Poslal jsem mu 19.3.2015 směšovač-reduktor na plyn LPG a do dnešního dne nezaplatil ani na výzvy neposlal směšovač zpět. Nezvedá telefon, nereaguje na emaily ani SMS. Asi profesionální podvodník. Zde na fóru dost činný. Pokud nezaplatí ani nevrátí zpět zboží, tento příspěvek nevymažu a bude tady jako varování pro ostatní !!! Toto mu stále posílám: "Pane Petře Gajdosi, zaplatte 1.490 Kc za reduktor Magic 3 Compact, který jste si objednal a prevzal od prapravni sluzby GLS dne 19.3.2015. Cislo zasilky je 90171126507. Pokud reduktor nechcete, ihned ho poslete nepouzity zpet na adresu, ze které jsem Vam ho poslal. Pokud tak neučiníte, předám věc orgánům činným v trestním řizení, konkrétně Policii ČR. Mám Vaši emailovou korespondenci, vyjádření portálu Bazos.cz, podací lístek 90171126507. Fiser."
  5. Já nemám ani peníze za reduktor LPG Magic Compact
  6. Nejlépe je to nechat na odbornících.
×
×
  • Vytvořit...