Přejít na obsah

Luk.ass

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    897
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Luk.ass

  1. No komfort je samozřejmě úplně v háji a dost mě to štve, když při sebemenším vymolu je vše cítit. Už jsem asi starej 🤣 No hele, chci buď trojku RS nebo čtyřku RS, to se uvidí podle cen a situace, ale ještě je brzy, příští měsíc budeme podepisovat kupní smlouvu na pozemek a takto by bylo cca 2 roky než bych něco koupil. Takže auto bude pak muset pracovat na stavbě a tak 18" shodim a nechám 16" nějaký origo hlíny. Jinak na sraze určitě ne, na žádným jsem v rámci OC nebyl.
  2. Takže podle fotek mám úplně ty samy pružiny. No nic, asi shodim 18" a nechám 16" a časem stejně je v plánu obměnit vozový park za něco novějšího. Díky moc za foto.
  3. Taky mám rs kombi. Aktuální je i není, nespěchám na to, ale chtěl bych to obměnit, protože to je šíleně tvrdý. Takže díky za info, určitě s hodí.
  4. Půl roku po celolaku mi to taky vyliza u SPZ, takže na to kašlu, auto bude jako pracant, namontuju kouli, odtaham ho na stavbu a pak koupím zánovní. Opravdu to nemá cenu.
  5. U auto Maca jsem měl auto jednou a naposledy. Zastrikany boční okno, stejkance, zalakovany parkovací senzory natolik, že po týdnu vše vypraskalo a loupala se barva. Znamej tam měl Octavia 3 RS a lakovaly mu celý auto 3x než to bylo ok. Vždy si při předání vzal fixu a krouzkoval místa, kde to bylo na ho*no. Tam to nedávej, to říkám z vlastní zkušenosti a i mám někde fotky, tak ti je sem postnu.
  6. Ahoj věděl by někdo, jestli je tohle označení origo RS pružin nebo nějaký náhrady? Přední 1x růžová (možná dřív fialová) a 3x bílá (možná dřív stříbrná) Zadní 2x oranžová a 3x stříbrná
  7. Rada č. 1 klimakompresor buď používat pořád nebo aspoň párkrát za měsíc pustit a to i v zimě samozřejmě Rada č. 2 NIKDY nekupuj černý auto 😆 krásný to ano, ale šílený na údržbu 🤬
  8. Co bude jako další povoz? Taky mám v plánu v časovým horizontu cca 2 let měnit stávající Oktu za novejsi model, chtěl bych roční RS, ale až postavíme dům, ještě tak cca 1-2 měsíce a budou hotový sítě a na jaře začínáme stavbu.
  9. Tyjo to je laborovani s podvozkem. Asi se do toho zatím pouštět nebudu. A to máte obyc okty,na rs je to ještě zajímavější, výběr žádnej a drahy jako prase.
  10. Psovod - můžeš hodit foto jak se ti to zvedlo nebo jak to na tvym rs vypadá s těma KYB? Taky jsem po nich koukal, protože jak píšeš - origo je za nesmysl peníz. Klidně do SZ ať to tu nespamujeme. A třeba i jaký jsi bral konkrétní péra. Díky moc předem.
  11. Chtěl bych dávat nový měkčí pružiny na RS a jak tak na to koukám, tak se toho docela bojím 😀
  12. Úplně to samý jsem taky řešil, ale to je prostě nevýhoda neoriga no. Ale drahou origo js vážně odmítal kupovat. Každopádně mi to nevadí a kdyby mi někdy jeblo a vadilo mi to, tak koupím na druhou stranu taky neorigo a bude to stejný 😁 což kupovat z rozmaru nebudu...
  13. Mě prdnul ten plastovej jezdec plus namotany lanko 20.prosince, tak jsem koupil novou za 5kil a zase jede jako za mlada.
  14. Měl jsem to naměřený, ale napsaný na papírku, který nemám. Nicméně ti mužů poslat rozměry podle mého.
  15. Dle fotky bych řekl, že na domácí lak v pohodě.
  16. Zapsal jsem už několikrát jak origa, tak i repliky kola na jedničku oktu 18" a vše ok. Záleží taky na úřadu.
  17. Zdar borci, nemáte někdo doma navíc motorek ke xenonum? Tak dnes ze dvou vznikl jeden funkční, takze uz ok.
  18. Plně chápu, ten rozdíl v komfortu je úplně někde jinde. Tak ať slouží.
  19. Tlumiče jsou ok, ale pružiny bych tam potřeboval dát nějaký, co budou měkčí. Tohle je prostě na p*ču 😄 když vezu děti a všude to na těch 18" kolech mlátí 🤯. Teď co mám 16" zimáky, tak lepší, ale i tak tvrdý. Takže, kdyby někdo věděl, co tam pasuje a co tam dát, co funguje, tak moc díky. Ale asi mi nezbyde, než se opravdu svist s někým, kdo má RS a pak tohle řešit dal.
  20. Na RS jdou pružiny ze 110kw? Myslel jsem, že ne 🤔
  21. Origo tam nebude určitě, oproti jiným RS je to jak kdyby místo podvozku byla navarena jen trubka 🤣
  22. Čau borci, nemáte někdo zkušenosti s pružinama na RS kombi, aby to bylo měkčí a ne tvrdý jak d*bil. Plus ještě jedna otázka - nenaklapi mi levej xenon,pojistky ok a když jsem rozdělal světlo a vyzkoušel moturek, tak se ani nehnul. Je ještě něco, na co kouknout, než koupím novej drahej moturek?
  23. Ze zvědavosti, kolik jsi dával?
  24. Reklama na skle z perforované fólie 🤠
  25. Luk.ass

    Lakyho Octáva

    Rozhodně souhlasím s Konnym. Každopádně buď rád, že jsi je sundávat, protože to mohlo dopadnout špatně, když už leze plátno.
×
×
  • Vytvořit...