Přejít na obsah

mufman

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele mufman

  1. Prodám izolaci kapoty ("deka" pod kapotu) na Škodu Octavia I. generace. Izolace je ve stavu nového kusu (byla na autě pouze 3 měsíce - poté jsem auto prodal) a včetně všech plastových příchytek. Cena 550Kč. Vzhledem k velikosti pouze osobní předání - Praha.
  2. No správný seřízení světel je jedna věc (seřizuje technik přímo na světlech) a výškový nastavování z místa řidiče věc druhá. A pokud jím je auto vybavený, tak musí fungovat. Kontrolovai/buzerovali mě za to zatim na každý STK na který jsem kdy v životě byl. A vzhledem k tomu jak se teď straší, o kolik je to přísnější, tak snad to raději riskovat nebudu. V každém případě moc díky za všechny poznatky, budou se hodit.
  3. Já bych to právě taky neřešil, ale pokud Ti to nefunguje, tak Tě nepustí na STK. A jelikož mě čeká STK v dubnu, tak to právě potřebuju vyřešit. Podívám se tedy na ty motorky. Případně Ty už jsi našel někde na webu, kde se dají sehnat za normální cenu? Těch 900 Kč je celkem OK ještě - to je nejlepší, co jsi našel?
  4. Obrysovky svítí, takže pojistku vyřazuju. Kromě ovladače, pojistky a motorků tam už nic není, co by to běžně dělalo (mohlo dělat)?
  5. Mám stejný problém a taky to přestalo u obou zároveň (nebo v tak krátké chvíli po sobě, že to vypadá jak najednou). Jak se dá ověřit funkčnost toho ovladače (kolečka), jaká pojistka k tomuhle je, případně co dalšího kromě motorků by to mohlo být?
  6. Když se tu několikrát zmiňovalo to čištění škrtící klapky. Existuje nějaký návod jak na to? Případně někdo z Prahy, kdo by s tím pomohl? V servise za to chtějí něco okolo 2 tisíc, což mi přijde, vzhledem k tomu, že to bude spíše preventivní, dost peněz.
  7. Ahoj, chci se zeptat ohledně kožené hlavice řadící páky, která má odlomené plastové packy, které ji drží na řadící tyčy. Dá se tohle nějak řešit? Opravit, vyměnit?
×
×
  • Vytvořit...