Přejít na obsah

elektrikar

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

328 zobrazení profilu

elektrikar's Achievements

0

Popularita

  1. cena je 500,- Kč, v případě zájmu mohu posalt i další foto.. cca . 4 ks :-)
  2. Prodám zadní výztuhu na Oi, rv. 1996. Nebouraná, ve výborném stavu, Prováděla se výměna za tažné, tak výztuha zbyla. Jen 500kč, v případě osobního odběru. Jinak se cena navýší o poštovné.
  3. AHoj. Sice bez odpovědi, ale dnes jsem si dle výše uvedého manuálu (Lukony a Prochy603) promazal silikonovým spraeym svoje přední pravé dveře. Po odstranění tapecu jsem našel tři místa, kde bylo vidět, že stéká voda přes těsnění (mezi tím nanýtovaným plechem a dveřmi). Ve spodní části toho plechu jsou z leva do prava dva mírné vývýšená místa oproti horizintální polohy, tím se vytvoří tři jakoby nádoby, Přes tato tři místa práve protékala voda. Stekla na vnitřní stranu tapecu a pak na dveře a odtud na těsnící gumu dveří. Když pršelo málo, tak voda zůstala na gume a nebo mírně stekla na práh. A když pršelo hodně, tak zustala voda v té těsnící gumě dveří a ta pak byla plná vody a přetekla na koberec. Uvidím, zda vystříkání silikonu pomůže, zkoušel jsem stříknout i dovnitř, ale je mi jasné, že to moc problém nevyřeší. neb asi bude potřeba roznýtovat dveře, ... jenže nevím, které nýty je možné roznýtovat a na kterých drží stahování dveří a nebo jiné části uvnitř dveří. Nedáte zde někdo foto? díky.
  4. Ahoj Kluci. (už jsem psal v jednom vláknu... ale snad se nebudete zlobit, že to vrznu i zde. ale mám Š O II po FL. 1,4 TSI (to jen na vysvětlenou) Problém mám vždy po dešti. Ve všech čtyřech dveřích mám vodu. Jak otevřu dveře, tak voda vyteče, někdy vyteče více někdy méně, ale vytéká jí celkem dost, i půl litru. (neměřil jsem to ale připadá mi že vody je hodně.) Na to, žy by voda měla samovolně odtékat se tam té vody drží hodně. Voda vyteče až po otevření dveří. Naštěstí mi nevtéká dovnitř auta a ani na koberce. Jak toto vyřešit? za chvíli začně mrznout a nechci, aby mi voda mrzla ve dveřích (když vysvitne v zimě trochu slunce, a dveře auta se zahřejí, tak se voda začně mírně vypařovat a jakmile slunce zajde.... tak vlhkost v interiéru začně namrzat na vnitřní straně oken. Díky za radu.
  5. elektrikar

    Voda v autě

    Ahoj Kluci. nevím jestli jsem zvolil správné vlákno, ale mám Š O II po FL. 1,4 TSI (to jen na vysvětlenou) Problém mám vždy po dešti. Vve všech čtyřech dveřích mám vodu. Jak otevřu dveře, tak voda vyteče, někdy vyteče více někdy méně, ale vytéká jí celkem dost, i půl litru. (neměřil jsem to ale připadá mi že vody je hodně.) Na to, žy by voda měla samovolně odtékat se tam té vody drží hodně. Voda vyteče až po otevření dveří. Jak toto vyřešit? za chvíli začně mrznout a nechci, aby mi voda mrzla ve dveřích (když vysvitne v zimě trochu slunce, a dveře auta se zahřejí, tak se voda začně mírně vypařovat a jakmile slunce zajde.... tak vlhkost v interiéru začně namrzat na vnitřní straně oken. Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit...