Přejít na obsah

komes

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

717 zobrazení profilu

komes's Achievements

0

Popularita

  1. komes

    komesova O1 TDi

    Tak bylo to rozhodování buď přejít na Mazdu 3 nebo poléčit toto a nechat prozatím 🙂 A když slouží, tak si radost udělám jindy 🙂
  2. komes

    komesova O1 TDi

    Octa jezdí pořád, teď dostala servis za 16k (přední tlumiče + pružiny - ty byly těsně před smrtí, uložení, ložiska v náboji, geo + přezutí na letní) jinak doteď spíš drobnosti zámky a tak..jinak slouží dobře jen trochu vykvetly i přes čištění přední blatníky
  3. Ahoj, mám takový bizarní problém 😀 Teď přes zimu, když je v autě zima, tak mi prostě repra nebasují😃 až je v autě teplo, tak už hrají normálně. Od jara do zimy bez problému, napadá mě tedy jen ztuhlost gumového závěsu membrán. Pro úplnost, repra jsou Gladen M165 V2 + vytlumené dveře.
  4. A ty jsi se pro výměnu rozhodl proč ? Taky z důvodu ,,chování '' ? Protože po výměně čelního skla mi senzor zřejmě dojebali, a jak tu popisují ostatní - když má stírat nestírá a sotva prší stírá jak blázen, tak zkusím tu fintu z výměnou toho relé a pak dám info.
  5. komes

    komesova O1 TDi

    Díky za pochvalu, snažím se ji postupně dávat dokupy a cokoliv se začíná srát okamžitá výměna nic nezanedbávám ;) zatím jsem s výkonem spokojen, příští rok z jara mě čeká technická tak jsem zvědavý jak dopadnu a poté budu řešit co dál. Ony se do té doby určitě další investice objeví ;) je to přece jen už starý pelech...
  6. komes

    komesova O1 TDi

    Čeká mě klasika u tohoto auta...výměna PZ zámku ...už se nechcou otevřít ani za boha
  7. komes

    komesova O1 TDi

    Ahoj , zatím jsem si zvýšené kouřivosti nevšiml, ono by to šlo ještě navýšit ale musely by se vyměnit vstřiky ideálně za sprinty nebo z 81 kw verze, ty moje už nejsou úplně top stav , a hlavně by to chtělo vyčistit sání, určitě bude zanesené. Tohle bude možná všechno ve druhém kroku + výměna hydroštělů za studena cvakají, při zahřátém jen mírně takže zatím nic akutního ale do budoucna určitě budu řešit. Maxidot funguje v pohodě, zatím ;)
  8. Tak nakonec jsem té mojí ofci vlákno založil po roce :D Je to klasická rotačka, dovoz z Rakouska, rok 2003, celkem slušná výbava - maxidot, multi volant, malý koženny paket, vyhřívané židle, zadní parkovací senzory, dešťák, tempomat atd... Co se od té doby udělalo: - rozvody, všechny filtry, olej - komplet brzdy (kotouče + destičky vpředu i vzadu) - od A-Hifi komplet výměna repro + vytlumení dveří + výměna antény - nové čelní sklo - vyčištění interiéru mokrou cestou - chip od TDI Fun A další drobnosti jako baterie, stěrače, LED osvětlení interiéru atd... Je na ní ještě dost práce, časem snad přidám další info :)
  9. A co něco takovýho : https://www.svetzarovek.eu/p-59873/k-96/turbo-led-zarovka-12v-s-patici-t10-24w-bila/ Mám čirý světla tak mě by docela vadilo vidět jen ten tišťák s ledkama :)
  10. komes

    Zlínský kraj

    Tak já se teda taky ozývám jako nováček :D
×
×
  • Vytvořit...