Přejít na obsah

Liapor

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Liapor's Achievements

0

Popularita

  1. Možná ted plácnu hloupost,ale jseš si jistej tím kodem motoru?? Já měl za to že BJB (EURO3) se dělaly do roku 2006 a ne do 08/09
  2. Já jsem tedy ještě v životě neměl auto,které by nespotřebovávalo olej.... Co mám známé kolem sebe s PD motory (v různých znáčkách)tak dolévá olej úplně každý a to od 0.5-1,5 l na 15tkm a to se jedná o auta,která mají o mnoho méně najeto než tvoje. Sundej hadici u intercooleru a mrkni jestli se ti v něm nehromadí olej...pokud ne jezdi a nelam si s tím hlavu.Kup si 1l oleje a nech si ho v kufru..může se hodit.
  3. Nechceš si místo těch LCD opěrek koupit tablet?? Je to univerzálnější (a dražší) řešení Ale přiznám se že mít LCD opěrky v noci v autě by mne malinko znervozňovalo.
  4. Liapor

    Jaká baterie

    Na víku bohužel nic napsáno není :-(....link na shop jsem poslal přes SZ
  5. Liapor

    Jaká baterie

    Já kupoval před 14-ti dny do O II Exide 77 Ah.Když si zadáš do jejich konfigurátoru auto tak ti vypadne jaká baterka by tam vypadala hezky :-) Původní Akuma 61Ah vydržela bez problémů 7 let a ještě by možná chvilku jezdila (měněna víceméně preventivně) Baterie kupována v nejmenovaném pražském e-shopu za 2080 + 230,- poštovné.Posílaj přes Toptrans.který má ruční nakládku,aby se baterie nepřekulila.Do druhého dne byla doma.
  6. Většinou si nosím vlastní materiál (tažné,rozvody) a nikdy nikdo neřekl ani slůvko proti. Musím říct,že jsem díky tomu většinu oprav přesunul od soukromníka do origo servisu.
  7. Alternativa to sice je...ale stejně je na první pohled patrné že to k autu nepatří,že to tam bylo doděláváno. Za mne tedy po estetické stránce palec dolů ale pokud se někomu líbí a je ochoten akceptovat cenu,která není kdovíjak "super"..proč ne. Druhá věc je, jestli existuje lepší alternativa.Já svítím taky mlhovkama..ale to se jako alternativa brát nedá.
  8. Liapor

    HEX CAN Kabel

    Děkuji Alessi.....ano,v tom byl zakopaný pes.Už to vše funguje :-)
  9. Liapor

    HEX CAN Kabel

    Tak jsem včera zkoušel nakodovat denní svícení via Fog Lights,ale nevede se mi to. Píše mi to Request out of Range.......nevíte kde tam dělám chybu?? Postupoval jsem podle návodu...odškrtnuto v bytu 17 + nastavena svítivost v % Denní svícení Skandinávie i Amerika jde nakodovat normálně.
  10. Liapor

    HEX CAN Kabel

    Chtěl bych si taky nakodovat denní svícení mlhovejma mlhovkama.....nevíte o někom kdo za to dostal pokutu??...nebo jestli to je policií všeobecně tolerováno??
  11. Na tělese toho palivového filtru je nalepené číslo (které je pěkně blbě vidět..někdy je třeba zrcátko) a podle toho čísla se musí objednat odpovídající filtr!!
×
×
  • Vytvořit...