Přejít na obsah

Patrik77

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    551
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Patrik77

  1. Přijeď , zaškolím tě . Každý auto potřebuje různé režimy otáček. Je jedno jestli nafta , benzín ,turbo obtokový , s lopatkama , bez , MPI , jednobod ......

    motor , resp časování, nastavení.... je kompromis...nic neni úplně ideální. 

    Pro použití co jsi napsal bych doporučil spíš benzín. 

    Takže prostě jezdi když to bude mít smysl šlápni na plyn , nedrž zbytečn ě nízký otáčky- usazují se saze v sání (pokud není zaslepeny egr). Nevím kudy jezdíš trasa....terén-převýšení -kopce , . Např, do kopce nejezdi na 5ku a 2500ot protože to ještě zvládne..... .

  2. NE , NE , NE , NEZAKLÁDAT nové téma když už x-krát existuje, není na prvním místě v této sekci zatékání do interiéru???? Hledat a číst u takových starých aut se opravdu téměř  nevyskytují nové neposané závady . (Platí to obecně, nevztahuj to na sebe).

  3. Vypinovat = vyjmout piny ze svorkovnice. 

    Na fotce jsou už ustřižené , u oktávky jsem se s tím nemazal rovnou je střihl a nacvakal nové , u felicie jsem blbnul dva měsíce než jsem zjistil že v pinech na dosedací plošce je oxidace. 

    Screenshot_20240215-181735_Samsung Internet.jpg

  4. Po zapnutí klíčku je tam to napětí. Na kontrolku se podívám jak se mi chová.  Nemáš dodělávaný alarm? Dálkáč ? S nějakým imo/blokováním ? Já mám a několikrát se mi stalo že jsem si to zmáčkl při otevřených dveřích a pak mi nešlo startovat . 

  5. Imo ti ukáže na přistrojovce kon trolku . Zkontrolovat pojistky.  Změřit napětí na ventilu přívodu paliva pozice 15. Pokud tam je 12V je špatný ventil.  Pokud ne hledat důvod . Nouzově se tam dá připojit napětí 12v , nejlépe tzv. za klíčkem , dá se i od baterie ale musí se vždy odpojovat. 

    Screenshot_20240208-181441_OneDrive.jpg

×
×
  • Vytvořit...