Přejít na obsah

marokanec

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

marokanec's Achievements

0

Popularita

  1. Já mám jen 4x4 a jezdím většinou okresky 85%, dálnice 15% a horší cesty minimálně. Nevím jak jezdíte vy, ale koupil jsem GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2 v rozměru 225x45xR17 a jsem spokojen. Tiché, konfortní a spotřeba taky slušná. Podle testu by měli mít dobrý nájezd.
  2. marokanec

    DSG 6

    Mám také DSG6 motor 1,8 4x4 a právě u rychlosti 53 km v režimu D mě přeřazuje na 5 rychlost pokud je cesta po rovině, tak drží 5. Pokud je ale cesta zvlněná, tak mě to i u tempomatu v obci přeskakuje zpět na 4 a pak znovu na 5, ale nějak chaotické mě to nepřipadá. Z toho důvodu na tempomat raději nastavím 55 km a většinou zůstává 5. Spíš mě ta rychlost 53 km přijde jako rozhraní při které se přeřazuje. Jelikož tuto rychlost obvykle držím při jízdě v obci, tak je logické, že to bude častěji řadit. Mimo obec se mě ale nestává, že by auto častěji chaoticky řadilo.
  3. Vím, že účinnější je spodní clona, ale tu mít nemůžu, protože tam mám radar na adaptivní tempomat. Ta horní clona má jen minimální účinnost a rozdíl je skoro neznatelný. Na ohřívání interiéru nemá žádný vliv. Jezdím jednu trasu a vím s horní clonou je olej v motoru dříve zahřátý snad jen o půl kilometru. Pořídil jsme to, protože jezdím krátké trasy. Podle mě má největší účinek clony je v tom, že se nešpiní tolik motor a chladič.
  4. To mě dělá taky a mám 1,8 TSI. Paradoxně při přezutí na menší R16 zimní kola to vždy přestane. Podle mě to bude souviset s disky nebo pneu. Nechal jsme je převážit, ale nepomohlo. Z jara budu kupovat nové letní pneu, tak jsme zvědavý zda to přestane.
  5. Co zkusit reset servomotorků klapek klimatizace:
  6. marokanec

    Barva auta...

    V kufru vedle rezervy je štítek kde je 4 místný kód čísla barvy. Já tam mám LF9F a jde o barvu bílá laser.
×
×
  • Vytvořit...