Přejít na obsah

Davers

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Davers

  1. Všechny vás tady pozdravuji pánové. Na tomto fóru jsem celkem nový a tak se snažím trochu se tu zorientovat tím, že si procházím všechna témata. Dovolte mi a především Ty Martine, abych reagoval na tohle vlákno. Po shlédnutí všech těchto témat musím před prací MartinaRS, sklonit svůj hřbet hodně nízko a poslat mu velikou pochvalu. Není dnes jednoduché sehnat "doktora, který má takový vztah ke své práci a umí cítit potřeby svého pacienta" tak jako Mr.MRS. Koukám na Martinovy fotoseriály se zaujetím odborníka. Jsem totiž z oboru a dennodenně při své práci narážím na "zprasené prasárny" některých našich kolegů. Vážím si lidí, kteří dokáží ke své práci přistupovat zodpovědně a na úkor o něco více stráveného času při plnění svých úkolů, za něž inkasují peníze svých klientů. Klobouk dolů Martine! A vydrž!
  2. Davers

    Ostrava

    Taky dorazím. Na svou klubovou premiéru. Je třeba rozhodit sítě, poznat nové lidi a nechat si poradit, kde nalepit klubovou nálepku. :-)
  3. Je to jen přitavené, jde to úplně lehce vytrhnout.
  4. Davers

    Auta z Anglie

    Lidi, není to jenom o předělání volantu a světel (které se prostě vyměnit musí pokud to nejsou xenony.Ty se dají uvnitř přepnout na LHD). Předělat musíte stěrače, přístroje s palubní deskou a se středovým tunelem (je mírně vytočený na druhou stranu), pedály, koberec, čalounění předních dveří, alespoň otočit svazek elektriky v interiéru i v motorovém prostoru, zadní svítilny, přehodit jednotky ve dveřích, u některých modelů pravé vnější zpětné zrcátko a spousta dalších drobností jako je přizpůsobení a překódování různých jednotek, otevírání př.kapoty a pod. Auta v UK jsou vážně moc levná a asi proto, že právě nejdou moc vyvážet. Vzpomeňte jak byla zpočátku devadesátých let auta levná po celé západní Evropě, než tam zjistili, že si pro ně začali ve velkém jezdit lidi z bývalého východního bloku. A taky jsou tam ceny tak nízko proto, že pro angličany jsou auta jen spotřební zboží a spousta aut je v hrozném neudržovaném stavu.Je třeba si to pořádně rozmyslet. A navíc jsem se setkal s případem, že kolega si dovezl nádherného Laurina, kompletně ho překopal a nakonec ho nepřihlásil, protože auta v Anglii mají už ve VIN zakódováno, že to původně bylo auto určené pro pravostranný provoz a že to prý jako LHD přihlásit nejde.
  5. Davers

    Miss litá kola

    Jsem si taky dovolil vložit fotečku na jakých kolech sjíždím letní pneu (origo R16), zimní mám klasické pětipaprskové (origo R15). A letos mám již objednané nové neoriginální, ale značkové Sparco Drift Black R17 ET35 :) Holka moje si to zaslouží a já se tááák těším.
  6. Příště si dám fakt bacha, slibuju. :)
  7. Tak je to pětiset Ohmový rezistor pevný - 0,506 kOhm - a myslím, že na jednu LEDku bude bohatě stačit 0.5W, ale přesný typ nemám, protože v GME mají od 8:30 a já od teď delší dobu nebudu on-line. Každopádně profíci v tomto obchodě vám všem rádi a dobře poradí. Na fotce je pokus o LED osvětlení panelu topení velikosti žárovky,kde ten rezistor je. Jen se to nedalo použít kvůli malému úhlu světelného paprsku.
  8. Ráno rozeberu vypínač, změřím odpor, zajdu do GM-ka, zjistím přesný typ a pošlu odkaz.
  9. Já vám musím místo kalafuny doporučit pájecí pastu- http://www.gme.cz/cz/s-future-rework-jelly...g-p745-037.html
  10. Já to udělal takhle a není v tom moc problém.Stačí jen zvolit barevnou kombinaci.Je to sice zodpovědná piplačka, ale materiál bez problémů koupíš v GéeMku - www.gme.cz - odkaz na SMD LED PLCC2 třeba do budíků (stačí si vybrat barvu) - http://www.gme.cz/cz/elektronicke-soucastk...0540464.html#p1 , a na LED 3mm do vypínačů například - http://www.gme.cz/cz/elektronicke-soucastk...0541849.html#p7 . Pouze do ovladače vyhřívání sedaček jsem musel dát odpor, jelikož tam byla žárovka a ten jsem vzal ze starého vypínače kde již byla orig.LED, takže parametr jsem ani nezjišťoval. V topení mám pořád žárovku, ale s červenou šprckou, protože žádná LED neumí svítit do stran a je tam dost málo místa. Leda by se někdo z vás chtěl pustit do něčeho podobného - http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/z...lu-dil-posledni
×
×
  • Vytvořit...