mischicka Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Techničák jsi zkoušel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Ne, sel jsem na to bez chemie. Nechtel jsem poskodit lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 laku to neuškodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Jsem to blbe napsal ... Vim, ze si psal o tom rozmeru i ET. Myslel jsem jestli mu to vpredu taky mirne vyleza. Ja bych dopredu podlozky uz nedaval. a to ma este RS o par mm uzsie napravy ako bezne Octavie (viem, je to paradox - asi kvoli lepsej ochote zatacat)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Tak jsem lehce zklaman, ikdyz jsem to ocekaval ... Doufal jsem, ze se produkty z konceptu RS+ facelift dostanou do prodeje, ale dle skodovky se jednalo o ziskani zpetne vazby a asi to nemelo ohlas nebo co ... (Coz si nemyslim) Vim, ze Benet vyrabi tyto doplnky pod svym designem, ale libi se mi vice ty z konceptu ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 jo to predni lizo bylo na tom RS+ FL hezci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Nabizi styling kit na klasickou octavii a myslim, ze i na RS by se to uchytilo. Jeste kdyby to dali jako balicek pri koupi auta, tak urcite. Nevim proc tento projekt zabili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Kully: jdeš do toho duplexu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Asi jo, jenom jeste nevim kdy a premyslim jestli nechat RS koncovky nebo dat nejake jine. Zatim jsem ale zadne pekne nenasel. Pak jsem doufal, ze Skodovka zacne prodavat doplnky z RS+ a dal bych tam ten difuzor. No nakonec pokud ho budu chtit, tak budu muset vzit od Benetu (je trosku jiny) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Kdyz jsem prochazel vlakno od Doliho, tak me zaujala uprava od Michala F. u kol Neptune. Zkusil jsem taky tri verze co me napadly a myslim, ze by to v realu mohlo vypadat dobre. Jen nevim jestli by se k me zlute hodil vnitrek kol matny a nebo leskly. PS: Delal jsem to na touchpadu, tak to neni uplne dokonale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Lak na autě je lesklý, tak lesklá i kola, ne? A ta stříbrná část kol taky nebude v matu, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 To je pravda. Matny vnitrek by se k tomu nehodil. To by musela byt stribrna cast taky matna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Tady jak by to vypadalo na aute. Zkousel jsem cernou a pak sedou: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Jsem pro tu grafitovou barvu a celý límec bez přerušení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Takze to vlevo dole ? Ja jsem byl spis nakloneny k te vpravo nahore ( z te posledni fotky kde jsou vsechny) Jsou to kola na zimu, tak to stejne budu resit nejdriv po sezone. Koukam, ze mas v podpisu lakyrnicke prace ... takze by to slo udelat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 mne sa páči tiež ten napravo hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Opticky to krásne zvacsí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 V té světlé to nevynikne vůbec, ale to hlavně díky fotce, ve skutečnosti to vypadá jinak. Cokoliv v kombinaci s černým vnitřkem kola opticky zvětší, viz. moje dvoubarevné Luxony, vypadají daleko větší než 18". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 A mne sa to nepáči vôbec - vyzerá to ako nejaké lacné noname čierne disky, ktoré sú teraz strašne moderné a vhodné pre tých, čo na svoje auto kašlú a majú disky furt zasvinené. Vďaka tej čiernej vyzerajú furt ako špinavé... Ak by to auto bolo moje, nechám pôvodné strieborné - toľko môj názor, keby naň niekto bol zvedavý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Diky za nazor, ale ja bych to nevidel jako moderni lacine noname disky. Spis bych to nazval jako soucasny trend - spousta vyrobcu automobilu dela v dnesni dobe dvoubarevne disky a mi se to libi. Sama skodovka to dava na Superby, Fabii RS a mam pocit, ze i na Yetiho. Je to neco jineho nez co bylo doted - jednobarevne disky. Ja mam na zimu tyto Neptune, stribrne a na leto mam temer cele cerne s lestenyma plochama - je sice fakt, ze na te cerne se spina trochu ztrati, ale oboje disky udrzuju ciste, takze muj zamer je pouze designovy se snahou odlisit se od davu a mozna budou pusobit i opticky vetsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Že Tě plácnu - na auto nekašlu, disky nemám furt zasviněné, a přesto mám dvoubarevné! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Lakování není problém.. Pokud je budeš chtít nalakovat, dej vědět.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Do Rakovnika to mam strasne daleko, tak se ptam spis informacne. Na kolik by to cca vyslo ? Jestli ma cenu vubec nad takovou upravou premyslet ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 No, levný to asi nebude.. Ale zase by to byla luxusní práce.. On se se vším patlá, aby to nějak hlavně vypadalo.. Zjistím to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Únor 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Dnesni odpoledne jsem stravil nad realizaci jednoho napadu MartinaRS. Vzhledem k tomu, ze jsem dodelaval zadni vyhrevy se mi jeho myslenka libila jeste vic. Ta myslenka byla dat zadni panel s hodinama ze SuperBa do OII. Kdyz jsem se na to dival, tak me napadly dve moznosti - bud misto ofuku (ty jsem chtel zachovat) nebo misto popelniku (ktery je stejne na nic). Takze padla volba na popelnik. Nejprve jsem nakoupil dily ze Supa a pak uz to mohlo zacit. Jelikoz ma SuperB jiny rozmer ramecku, tak byla jedina moznost do popelniku vyrezat otvor, do ktereho se pak strci panel ze Supa i s chromovanym rameckem. Prvni pokus na klasickem laseru nevysel, protoze paprsek ani neprosel zkrz. Delat tuto dulezitou cast rucne jsem si netroufl. Nastesti se tento otvor povedlo vyrezat na vodnim laseru. Potom bylo treba odbrousit ramecek ze SuperBa aby bylo mozne na nej nalepit nove vyrobeny ramecek z popelniku. Potom uz bylo jen treba udelat drzacky do zadni konzole v OII aby bylo mozne tento cely ramecek vyndat a dostat se ke sroubkum aby se dala tato konzole odsroubovat. A tady uz jsou nejake fotky: Edit: Uprava rozliseni fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Hmm, vypadá to luxusně, jen co je pravda :D A uprav si to rozlišení fotek, byla by škoda to mazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Klobúk dole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 tak to je luxusni!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Skvělá práce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.