Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Neni to tak hrozne jak se na prvni pohled zdalo. Pred zimou jsem mel kvuli cesty po D1 pujcene kola (nekde tu je i fotka) a ty byly siroke 245, ale nevim s jakym ET. A uz ve 2 lidech mi drely kola pri nejake vetsi nerovnosti. Po nasazeni novych kol jsem mel proto obavy, ze to bude drit, ale ty pujcene kola lezly jeste vic ven, takze by to melo byt OK. Jeste by to chtelo s autem niz a na okna folie :)

post-133-1272044763_thumb.jpg post-133-1272044768_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Doma na dlazbe, kde auto parkuju zadny flek neni.

Zitra s tim jedu do servisu at se na to podivaji kudy to tece. Auto je v zaruce, tak by nemel byt problem. Kdyz se to stalo poprve, tak budiz. Neco malo jsem dolil a byl klid. Pak jsem ale musel dolivat znovu a na potreti jsem dolival vic. Ted se to ozvalo zase a zda se mi, ze tam chybi jeste vic nez kdykoli predtim.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si hral ve photoshopu:

post-133-1273511445_thumb.jpg original: post-133-1273511459_thumb.jpg

Uvazoval jsem o prestrikani svetlych ploch kol na zlutou barvu (odstin auta), mozna bych ale volil matnou misto leskle.

Jenze kola mam teprve chvili a moc se mi je nechce prestrikavat, zvlast kdyz nevim jestli by byl vysledek podle mych predstav.

Tmave skla jsou taky udelane ve photoshopu, ale ty budou brzo skutecnosti :palec:

Jeste jsem uvazoval o prestrikani zrcatek do leskle cerne

Odkaz ke komentáři

S tema kolama se mi to v photoshopu asi nepovedlo, ale videl jsem to na Lamborghiny (pravda, trochu jine auto) a vypadalo to moc dobre!

Viz foto: post-133-1273569403_thumb.jpg

Audi RS ma zrcatka stribrne, ale ta cerna by taky mohla vypadat dobre. Nekdo to tady na zlute OII RS ma.

Kola maji jine ET, tak jsou trochu vic ven. Vzadu je to akorat a vpredu to mozna trochu leze ven, mozna to jen klame. Uvidime az bude auto niz.

Odkaz ke komentáři

fólie má tu výhodu, že když se ti to nebude líbit, tak ji sundáš a je to jako předtím

kapotu černou bych nedával, střechu možná ano, to vypadá na světlých autech dobře

celá černá kola se mi nelíbí ani na světlém ani na mavém autě, protože pak nejsou skoro vidět a opticky jsou malá

Odkaz ke komentáři

Kapotu bych taky nedaval a pokud bych uvazoval o te strese, tak urcite folii. Klidne bych zkusil i folii na kola, ale nevim jestli by to nekdo dokazal vyrezat?

Lizatko je zajimave, chtelo by ho videt na zivo. Hlavne bych chtel tu masku z RS-P ... A difuzer se uvidi.

Ted budu resit ty okna, pak asi vyfuky (na druhou stranu) nebo pruziny a pak se uvidi co dal. Ted po vikendu, kdy jsem videl to Lamborghiny me napadly kola, ze bych je prebarvil. To z fotky jsem bohuzel nevidel na zivo, videl jsem jine, taky zlute (matna) a vypadalo super !

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...