ciimaa Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 vyhledávač mi na zadání folie nenašel co sem ctěl tak proto zakladám nové téma ted je v modě že si lidi dělaj folie na auta a dneska sem narazil na netu na tuto octu a docela se mi líbý ten černej pruch an kapotě z boku to vypadá jako mustang :D :D co myslíte libí se vám to nebo to zkazí vzled auta ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Ja taky premyslim udelat celou octu do matt folie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 (upraveno) Vladane udělej nejdřív virtual jak to bude vypadat. Viděl jsem SI, Mustanga, včera se Sternym jsme koukali na Cayena všechno černý mat a vypadalo to dost dobře. Upraveno Srpen 25, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Já bych dal komplet auto potáhnout,lak už stojí za prd...co za to chtějí? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 to nevim co za to chtějí ale asi to bude levnejší jak nastříkání auta možná do tech 20tis by si se vešel http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/m...a-skodu-octavii já vyděl 3 řadu BMV a mat černý foli a moc pěkný :) a věřim tomu ža by to slušelo i octě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.