Guest wajus86 Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Zdravičko panové,nedavno jsme si pořídil O1 4X4 1,9TDI 74 KW 2003rok.Mame najeto nějakych 6tis. společnych kilometru,provedl jsem klasicke vyměny filtru rozvodu a naplní.Chtěl jsem se zeptat jesli Haldex jako takovej potřebuje nějakou udržbu?neco malo jsem vyčetl ale nic konkretního,mate někdo vice zkušeností? Jinak motor šlape paradně akorad: Mam problem při parkovaní když mam kola v rejdu tak se začne motor dusit i když ho necham jen na volno běch a při rozjiždění i na rovince, musim dat nohu s plynu a jednou ho leche prošlapnot na prazdno pak už je vše v poho... nevite čim by to mohlo byt??? diky za rady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 V haldexu musíš měnit olej stejně tak, jako v agregátu. U haldexu je interval takový: co 30 tis. km vyměnil olej a co 60 tis. km vyměnil olej i filtr. Kdo říká, že se tam nemusí měnit nic, tak je jelito :) Mám přesně tu motorizaci, co ty, tak vím o čem píšu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Matyáš Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat mám Škodu Octávii 1.8 20V šlo by na ní namontovat Haldex abch měl pohon 4x4?předem děkuji za odpověd.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 viz druhé téma které jsi založil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.