Guest felix Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Zdravím,taky přidám svoji Octávku Postupně doplním foto a info. fotka předku je cca 2dny stará foto zezadu ještě na starých kolech stará 10dní Auto je dovoz Itálie v roce 2010,jsem vCZ druhý majitel.Najeto podle tacho 167000km. Datum uvedení do provozu 3.3.1999 Manuál klima,4el okna-jinak celkem nic. Jinak musím uznat,že je v tom docela dobrý svezení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 tak tady vítej je pěkná a přeji ti v ní mnoho šťastně naježděných km bez nehod :) a spoustu zdařilých úprav :( PS. nebyla bouraná???? ten přední blatník má trochu jinej odstín než zbytek auta... nebo se mi to zdá??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Taky tě tu vítám. Mám stejný motor a super. Taky se mi zdá že má jiný odstín. Jinak vypadá pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Pěkná pane, pěkná! Vítej mezi blázny do oktávek , přeji mnoho šťastných km a mnoho zdařilých ůprav!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 taky te zde vitam a preji mnoho stastnych km bez nehod :) Sterny: vypada to podle toho blatniku ze to byl nejakej tukanec a pravdepodobne predface aspon svetla ma predface takze davanej novejsi naraznik ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Taktéž tě vítám mezi náma, octule vypadá moc pěkně :) , jinak se tě chci zeptat, ten přední nárazník jsi si nechal upravit? Protože při použití nového (faceliftového) nárazníku se starýma světlama (předfacelift), tak vzniknou mezery mezi nárazníkem a světlama a ty tam právě žádné mezery nemáš... :o . Jinak ti samozřejmě přeju, ať ti slouží co nejdéle a dělá ti jen samou radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest felix Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 JJJ pravej přední blatník mi taky leží v oku.Když jsem jí koupil bylo vysypaný levý přední světlo s blinkrem,povlněná kapota a prasklá maska.Kapotu jsem dočasně porovnal násilím,světlo a masku sehnal starší co zůstala doma známému po přestavbě ze starého modelu na face. PLÁNY DO BUDOUCNA -čirá přední světla LaK -zatmavit okna -alu 17 místo 16 -křidýlko na zadek -trošku sní k zemi -a pak jen spousta práce na vnitřku auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 tak at se dari :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Vitaj :) ! Kombajn s takymto motorom sme tu snad este ani nemali ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest felix Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Tady je ještě nějaké foto pro oko,jinak vám všem děkuji za přivítání. Předchozí majitelé brali auto asi jenom jako dopravní prostředek,tak bude na octě hodně hodně práce.Je škoda,že jsem neudělal nějaký fotky po koupi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.