Přejít na obsah

xenony zrazu nesvietia...

Doporučené příspěvky

nazdar chlapi... kupil som xenony mojej laske... vytiahol som stare svetlo... zapojil na skusku xenon.. super svietil... nahodil som obidva dnu, nastartoval, zapol svetla... jeden xenon len blikon a druhy ani nemukol... neviem co s tym.. myslel som ze poistky, ale stare svetla svietia... iba az existuje poistka osobitne na xenonovy starter a ta mi odisla, aj ked som vsetky skontroloval.. pomozte lebo sa zblaznim... tolko penazi a nejde to... surne.. zajtra mame v meste tuningovu show :) :( nech uz mam xenony...

Odkaz ke komentáři

takze.... citam citam... a nechapem... je vobec mozne zapojit 8pin do xenonu?? je mozne ze mi to svietilo??? je mozne ze ak tam mam uz 12 pin tak mi to pasuje aj do halogenov??? proste.. nic som neprepinoval.. iba som vytiahol stare svetlo vopchal xenon a svietilo to.. uplne vsetko... parkovacky, xenony, dialkace hmlovky... zapojil som aj druhy a zrazu to nejde... je moze ze s 8 pinom to funguje tiez, ale kostra z 8 pinu nezniesla startovacie napetia a prepalila sa??? som zmeteny..

takze este jeden postreh... v mojich xenonoch mam 8pin... je to asi prerabane... takze asi bude odpalena kostra.. len neviem preco potom idu origo svetla

Odkaz ke komentáři

mam to jak ty xeny upravene na 8 pin, takze jsem je nasadil za halogeny a jel+ upravil dalkove protoze u xenonu kdyz zapnes dalkove se nemaji vypinat xeny jak u halohenovych takze to budes muset taky potom predelat u Vasi je to otazka cca 10minut) nebo by jsi odpalil vybojky, ted k tvojemu problemu, zkontroluj pojistky, a popripade zkousej po jednom xenonu, muze to byt i trafo, to (jest ta krabicka na xenonu)

edit: nesel mi xenon, tak jsem zkousel prehazovat, nakonec to byla r.j (trafo) na trafu je napsany vzdy r.v 01, nebo 02 a vise

popripade starter ale to dost pochybuji to odchazi malo, zalezi jake jsi koupil jestly pouzite

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...