Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Pokud myslis barvu kol a podobne, tak to upravuju v Zoneru :)

Jinak objednal jsem si konecne "lepsi" radio :D Mate s nim nekdo zkusenosti?

http://www.alza.cz/sony-cdx-gt550ui-d230120.htm?kampan=zbozi.cz

Ja objednaval hlavne proto ze si (udajne) rozumi s iphonem a umi z nej prehravat muziku a hlavni byla cena. Pokud ma nejake poznatky, klidne piste, nadavejte :D

Sice to rádio někteří haní,nevím jestli ho mají,nebo jen proto,že Sony se haní obecně,ale myslím,že dobře o něm píše na skodahome fancarhifi.Tím nic moc rádiem myslí nějaké LG a doporučuje mu právě Sony. :D

post-43-0-61381400-1327247503_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři

Udělej tu první variantu. Lemy jsou taky pěkné, ale tamto je prostě hezčí.

Jinak k tomu spínači, on když odchází tak to dělá to, že to občas svítí občas nesvítí (brzdové světla). Takže na to mysli a pokud se to tam ještě někdy objeví tak ho vyměň. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak radio uz dorazilo a maximalni spokojenost teda s komunikaci s iPhonem i s funkcema vyhledavani. Jen mi zacina nejak chybet ta bedna co zabira pulku kufru a duni :D Ale to jsem si slibil ze uz ji tam nedam.

Jinak to jak se resilo, ze mi dre prave predni kolo, tak jsem to chtel vyresit podlozkama, pro jistotu 10mm a k tomu prodlouzene srouby, objednaval jsem to u REVILO TUNING SHOP (nakupoval jsem tam dost na minule auto) a musim rict ze se vyrazne polepsili. Do dvou hodin mi pan volal a prokonzultoval se mnou vse a doporucil mi radsi 5mm s tim ze pokud bych nebyl spokojeny tak mi to vymeni za stejnou cenu, ze ty 10mm nemajistredici krouzek a ze by se to nevystredilo samo jen sroubama. Takze hodnotim jednickou :palec:

Potom stale ocekavam vysneny polep na auto, v reklamce si asi davaji na cas :(

Taky bych chtel od Vás radu jake pneu na ty kola 8,5J? Mam tam ted 225, ale chci asi uzsi at to vypada :D Nejake doporuceni? :rolleyes:

Jo a taky bych uz mel byt oficialnim clenem octavia-clubu :D :wub: YOUPIII :wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...