Guest houmik Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Jestli se teda dela anketa. za me TOHLE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Jorde na to Tvoje jsem taky myslel jen jsem si nemohl vybavit znacku :( Houmim jijo to by se mi libilo Ale hosi, rikal jsem ze rozhoduje cena!! :D a vy my tady postujete radia ktere stoji dvakrat vic nez to moje sony :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 To moje stálo jen 2.500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Ja tady tohle objednaval nove za 1850 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Kenwood Jeden pěknej mi leží už měsíc doma po prodeji auta s USB a aux plus handsfree. Cena lidová 1500 a je is krabičkou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 (upraveno) co dát chromovou část masky do zelený? edit: až moc froggy? :D aspoň by to bylo nejoriginálnější rso Upraveno Leden 21, 2012 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Jak jsme si psali, asi to tak bude jen vyraznejsi :D Ale vzdalena budoucnost :( Vse se bude odvijet jestli si najdu na prazdniny brigadu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Jinak bych si potom taky mohl dat dozadu misto toho pasecku s napisem VRS tam dat pasecek s napisem GREENLINE :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 (upraveno) Kola pecka, RH jsou dobrá volba... Jinak Greenline...ale ty nejezděj na 19 náctkách a za trochu jinou spotřebu než RS, néééé? :D Upraveno Leden 22, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 No mozna kdybych prenastavil ten budik at to ukazuje spotrebu na 50km :D tak bych se na tech 5-6litru dostal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 greenline dobra recese 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Nevi nekdo co to muze byt? :D At to ctu jak to ctu, nechapu co mam jako kontrolovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 spínač u brzdového pedálu. Nekontroluj, vyměň než ti někdo skočí do kufru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 spínač u brzdového pedálu. Nekontroluj, vyměň než ti někdo skočí do kufru :) Jjo, souhlas. To bude ten spínač u pedálu... Jinak s tou spotřebou na 50 km asi jedině tak by z tebe byl Greenline :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Výměna je snadná a stojí to pár stovek: http://www.skodaoctavia.cz/brzdovy-spinac-skoda-octavia Nejdříve ho vyndej a podívej se, který tam máš je jich více druhů. Jinak určitě jdi do té zelené, ale ne jako ty spidery, ale té co je na té fotomontáži. To bude TOP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 (upraveno) Pokud myslis barvu kol a podobne, tak to upravuju v Zoneru :) Jinak objednal jsem si konecne "lepsi" radio :D Mate s nim nekdo zkusenosti? http://www.alza.cz/sony-cdx-gt550ui-d230120.htm?kampan=zbozi.cz Ja objednaval hlavne proto ze si (udajne) rozumi s iphonem a umi z nej prehravat muziku a hlavni byla cena. Pokud ma nejake poznatky, klidne piste, nadavejte :D Sice to rádio někteří haní,nevím jestli ho mají,nebo jen proto,že Sony se haní obecně,ale myslím,že dobře o něm píše na skodahome fancarhifi.Tím nic moc rádiem myslí nějaké LG a doporučuje mu právě Sony. :D Upraveno Leden 22, 2012 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Diky za rady chalani :) a jinak co to udelat takhlenc? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 majitel má jediný štěstí, že ten Mustang nemá ruce protože by mu musel nafackovat .. jestli už chceš jít do barvy na kolech tak určitě nech lemy stříbrný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Zkousel jsem VT a ty zeleny lemy by nebyly spatny :D Jinak k te chybe spinace brzdovych svetel. Asi to byl . . . zkrat? Ted jsem to byl zkusit a vsechny tri sviti v poradku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Zkousel jsem VT a ty zeleny lemy by nebyly spatny :D Jinak k te chybe spinace brzdovych svetel. Asi to byl . . . zkrat? Ted jsem to byl zkusit a vsechny tri sviti v poradku :) to mozna byl ale stane se to znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 kdes koupil to "hadreny oko"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 jo myslíš tu kšandu co muvysí z přírazníku??? :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 presne tu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 ftipalci :D No Deko to mel jako prvni uznavam :)Jinak se to hromadne objednava pres jednoho manika na vw-clubu: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=90&t=199201 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 vidim ze este negdo ma RH kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Zeleny limce nejsou spatny, ale na tmavych barvach.. u tebe bych nechal limce stibrny nebo bych je rozlestil! :) a stredy zeleny, at to neni takova nuda.. masku bych nechal takhle nebo cernou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Udělej tu první variantu. Lemy jsou taky pěkné, ale tamto je prostě hezčí. Jinak k tomu spínači, on když odchází tak to dělá to, že to občas svítí občas nesvítí (brzdové světla). Takže na to mysli a pokud se to tam ještě někdy objeví tak ho vyměň. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Tak radio uz dorazilo a maximalni spokojenost teda s komunikaci s iPhonem i s funkcema vyhledavani. Jen mi zacina nejak chybet ta bedna co zabira pulku kufru a duni :D Ale to jsem si slibil ze uz ji tam nedam. Jinak to jak se resilo, ze mi dre prave predni kolo, tak jsem to chtel vyresit podlozkama, pro jistotu 10mm a k tomu prodlouzene srouby, objednaval jsem to u REVILO TUNING SHOP (nakupoval jsem tam dost na minule auto) a musim rict ze se vyrazne polepsili. Do dvou hodin mi pan volal a prokonzultoval se mnou vse a doporucil mi radsi 5mm s tim ze pokud bych nebyl spokojeny tak mi to vymeni za stejnou cenu, ze ty 10mm nemajistredici krouzek a ze by se to nevystredilo samo jen sroubama. Takze hodnotim jednickou Potom stale ocekavam vysneny polep na auto, v reklamce si asi davaji na cas :( Taky bych chtel od Vás radu jake pneu na ty kola 8,5J? Mam tam ted 225, ale chci asi uzsi at to vypada :D Nejake doporuceni? Jo a taky bych uz mel byt oficialnim clenem octavia-clubu :D YOUPIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 To brzo, po nějakých 2 letech? Jinak kde ti to teda dře, o tlumič? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.