Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Rovnou ať si zítra každý vezme na sraz sprej a udělá Ti tam nějaké ornamenty :lol: :D :D

houmik: jojo :lol: ale tak kola jsem chtěl zelený už hned jak jsem je koupil, jen prostě nebyl čas z mé strany a když byl, tak v lakovně zase bylo plno :rolleyes:

Upraveno uživatelem jajiN
Odkaz ke komentáři

Ono te to vyjde tak nejak stejne pokud bys nesehnal nejakej co by nemusel na lak za hodne dobry penize...ja se byl ptat na vrakaci na normalni a pritah tam takovej ojebanej jeste v jiny barve ze prej za 1500, k tomu lak a uz jsem se na to taky vykaslal, protoze by to stalo moc :-/

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem tam šupl to denní svícení :D Zakitovat to slo, přelakovat taky, nasadit do mřížek taky, ale zapojit to tak, aby to svitilo kdy mělo byl porod. Nakonec to mam zapojené na konektor od klimatizace, který je až hluboko pod baterkou, takže kopaní a kopání :D A při jednom jsem ještě vyměnil čidlo ABS a křivý kroužek ABS :D

img1382jb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odkaz ke komentáři

Už mě to auto začíná pěkně srát :D mám ho teď jen na víkendy, ale vždy o víkendu na něm jen dělám :( Další vikend se dodělá končně výfuk, dovaří atd, další vikend se vymění zrezlé čelo za nové a dá nižší přední uložení tlumičů, další tyden nalakování nadobek na chaldici kapalinu a ostrikovace do matne černe at to ladi se zbytkem a nalakovani sacich parohu na zeleno . . . práce až až :D

Odkaz ke komentáři

a chlapci ohledne tech kol. Chtel bych se zeptat, jestli nekdo kdo uz prezul by byl ochotny mi pujcit plechace? SAmozrejme za nejaky symbolicky poplatek, nebo klidne nakup zbozi u nas v hodnote kolem 1000kc. Asi nejspise nekoho z Ostravy. Tak kdyby byl nekdo tak ochotny, jednalo by se max na mesic :palec:

Odkaz ke komentáři

škoda no, ale i tak diky :)

Jinak se omlouvám, že jsem nedojel do Hranic, ale bohužel auto není hotové :(

Ode dneška už je to zase jenom obyčejné šedé auto s křivým výfukem :D Na výfuk se kouknu další týden a udělá se už tip top :)

Tady ještě ukázka zdroje mé radosti :D

img1387v.jpg

By jajin at 2012-04-07

img1389b.jpg

By jajin at 2012-04-07

A takhlenc je auto zahazené a necháno na pospas do dalšího pátku :D

img1390cs.jpg

By jajin at 2012-04-07

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...