Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Jo jako ja nerikam, kdyz se nekdo lepi a predjede, tak okey. Ja jezdim max 100-110,pac tady u nas operujou dost cajti v "tajnych" oktavkach a fabiich (kdo je z Opavska, tak vi - stribnra kombi fabia a octa II fl tmave seda, modra fabka I, bila fabka I atd :D ). Ale kdyz za mnou jede nejak blb v ibize rok 96, na okne napsano prodam 1,4 :D Tak proste to nejde jina :lol: Nebo kdyz clovek proste pozna, ze v tom jede nejakej mladej, kteremu to pujcil tata :pivo:

Odkaz ke komentáři

Ja mu uhnu ke kraji at si jede. Fakt uz nemam na takove ridice nervy. Pak se nahodou vyklube nejake pako co te pak vytlaci. Je to hnus co se zacina dit na tech cestach, takze asi tak no :angry: Uz jsem si zacal jezdit pohodicku, nerikam ze se nekdy rad rychle svezu, ale uz se tesim jak bude cista cesta z Ostravice na Bilou (kdo zna vi) a pekne po 18 hod se projedu a sem tam motorkar.

Odkaz ke komentáři

To ja mel ted na chvili zase Pandu a taky se na me tlacil takovej tatka od rodiny v nejakym MPV od Fordu. :lool: :lool: Vzdycky jsem to udelal tak, aby me nemohl predjet, pak jsem si pockal na usek, kde jsou 2 pruhy v nasem smeru. :lol: Pocitam, ze chlapik dojel domu s brekem... B)

Odkaz ke komentáři

Ja mu uhnu ke kraji at si jede. Fakt uz nemam na takove ridice nervy. Pak se nahodou vyklube nejake pako co te pak vytlaci. Je to hnus co se zacina dit na tech cestach, takze asi tak no :angry: Uz jsem si zacal jezdit pohodicku, nerikam ze se nekdy rad rychle svezu, ale uz se tesim jak bude cista cesta z Ostravice na Bilou (kdo zna vi) a pekne po 18 hod se projedu a sem tam motorkar.

To jooo... :) Já tama jezdívám na slovensko na chatu.. Včera jsme se vracili a naháněl mě tam kluk s pickupem. :)Mám brzdy úplně v hajzlu, takže jsem musel na brzdy mnohem dříve. Teď je přímo nad přehradou rozkopáno a je tam červená. Málem to do mě zezadu našil. :D

Odkaz ke komentáři

Tak doufam, ze me uz konecne pochvalite :D jsem se hecl a narval tam ty senzory :D Ale fakt jen senzory, pac se mi nechtel sundavat naraznik, tak jsem jim usmikal dratky :lol: :lol: A musim rict ze zadek dost prokoukl. Taky jsem to vycleanoval: Sundal jsem psa z oka a oko ze zelene jsem hodil do cerne :D Takze je to krasneeeee :wub: :wub: :lol:

img1471q.jpg

By jajin at 2012-04-19

img1476ig.jpg

By jajin at 2012-04-19

A taky jsem koupil nejaky sajrajt na cisteni motoru a strikl to jen ze zkousky na kola, po 10 minutach z toho tekly pekne sra*ky a kola jsou uplne ciste v kazdem koutku. Proste jako nova :wub:

img1472hc.jpg

By jajin at 2012-04-19

Upraveno uživatelem jajiN
Odkaz ke komentáři

Diky kuci. Ono takhlenc na fotkach mi to jeste prijde nic moc :lol: V realu je to o dost takove hezci mi prijde. Ale kazdopadne musim nalakovat ten naraznik predni :( To je fekal dost uz :lol:

Kola teda asi nakonec necham, fakt jak jsou tedka jako nove, tak mi je jich uz uplne lito :lol: Jinak gumy na nich jsou 215/35/19 nankgang. Na minulem aute jsem byl s ni spokojeny, tedka kdyz se chci trosku projet, tak to dosti klouze, nevim jestli je to tim, ze je tak uzky profil, nebo jsou do acka, nebo jsou moc nafoukane . . .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...