Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Tak dneska byl den D :D Byl jsem měřit výkon :D A jak se ukázalo, pražský ABC tuning to pěkně zkurvil :D sice kroutak to ma stale 310nM ale vykon . . . a ted se drzte . . . 163HP :lol: :lol: :lol: A kdyby jste videli ten graf :wallbash: To je zubate az hruza :rolleyes:

Ale tak dalsi tyden jdu k nim na chip. Cele to tam dela jeden nemec, takze domluva anglicky + pan co to jakoze zprostredkovava s nim cesky. Hned po otoceni vedel, ze je komplet novy vyfuk, ze motor bere vic benzinu nez staci spalit a podobne. Takze tomu asi rozumi :palec:

Prede mnou tak chipovali CLio RS na rally pro nemce a rikal, ze i dost chipuje a upravuje oktavky na zavody, takze zkusenost tam je. Rikal ze by to mohl dat na 220+hp ale ze uz to ma dost najeto a je to stare, tak ze ideal je tech 210hp.

Potom sem hodim graf az mi ho poslou :)

Tak ten Němec je náš technik a ten pán co to jako, že zprostředkovává je majitel (já). Náš technik je v tom kapacita, opravdu hned poznal to co tady pán píše. A to co jsme chipovali na rally nebylo Clio, ale Renault Twingo II 1.6 RS. Bude to sice zabíračka s tím laděním, ale zvládneme to.

post-20447-0-99551500-1334952844_thumb.png

post-20447-0-88108600-1334952864_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

MAXCHIP: Pane šéf už vše funguje jak má? :) Jsem se dneska s Jajinem a Rosťou k Vám chtěl přijet podívat a jakože prý až příští týden, noooo...

Už to funguje. Ale dneska upravujeme nákladní auta mimo Ostravu. Jsme jinak domluveni na úterý... :-) Bude to u Jajina složitější úprava :-)

post-20447-0-56358300-1335005237_thumb.jpg

post-20447-0-93958400-1335005255_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Jo to ja bych taky chtel, bohuzel mam ale dneska dva zapocty tak nejak roztahane pres cely den. Takze jsem termin musel zrusit a ted cekam jestli mi daji teda termin na nekdy jindy (treba dnes jeste). V tomhle tom smeru co se tyce domluvy jsou vice nez vstricni :palec:

A jak bude cas, kola bych dneska hodil do zakladovky, a zitra by uz zacala ta originalni GREENLINE teda :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...