Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Heh :D Se posleni dobou fakt moc dobre bavim... Na 5g jet 270km/h... Joooo jasne a ja ma v prdeli tryskovou turbinu.... :lol: :lol: :lol: Hele nejdelsi prevodovka je 6g co se davala do TDI s 96kW. CO pamatuju tak umel realnych 245km/h.... Mozna je rozdil mezi prevodouvkou do TDI a do Benalu ale co mam k dispozici 5g tak umi tak 220km/h.... A jinak vam preji krasny den deti :lol: :lol: :lol: Hrajte si dal :lol:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Ono to neni o otackach motoru ale o zprevodovani prevodovky.... Kdyby ti to nekdo nerekl... Ja mam treba 6g ale kratkou a jede max 220km/h realnych... Mam odskouseno. Sice z kopce a ve dvou lidech a plnem kufru a s funkcnim cipem ;) Nezlob se ale ty me neprecuras. Mozna mas 5g a motor co toci vis,ale nemas prevodovku co se dostane pre 6g co byla montovana do do TDIcek. A nemysi si,ze je to boj proti benzinu. Mam rad benzin ale tohle je ted trosku jina debata.... Pises 270km/h jako Vmax.... No promin.... Jsou tady x krat silnesji auta nez to tvoje pochroumane RSko a ty napisese tohle??? A jeste s 5g... Kdyz sami majitele RSek pisou,ze ta prevodovka je k hovnu.... Doma nam parkuje fabule s podobnou prevodouvkou a ma o 200kg min nez tva RSka a sice jen 143hp ale myslim,ze te pojede i na Vmax. Jajine zacal jses mi libit kdyz jsi porodal tu 1.6tku a koupil jsis RSku ale ted tu zase davas hovadiny... A s temi Detmi jsem nemyslel konkterne tebe... Uprimne... Fakt jsem ti fandil ale zase jsi mi ukazal,ze jsi fakan ktereho sponzoruji rodice a nedoze si vazit veci ;) Tak si to uzij a pokracuj tak dal :palec:

Pro ostatni: oslovenim "deti" jsem to myslel vseobecne. Neco jako: decka,bando,partyjo.... atd atd.... Kdo chce chytne se toho a ostatni to pochopi, nebylo to uprimne.

A ten zvuk motoru jsi mel zajimavy. Fakt ze jo ombre ;)

Odkaz ke komentáři

No okey, ja nerikam nic teda :) Jen moje zkusenost s tihmle autem, ze ne 1q to tech 60-70udela, 2q neco male pres 120, 3q 180, 4q a 5q jsem nikdy na max nezkousel, ale i z teoretickeho hlediska by se to k te 270 priblizit melo :) Ja uz radsi budu mlcet :pivo: a jinak pochroumana uz snad neni, jede tak jak ma :palec:

Odkaz ke komentáři

Klid hosi nerozjizdej te to tu. Proste RS nema stavenou prevodovku na vice jak 250 tacho. Tuto rychlost jsem jel a uz jsem byl pomalu na 7 tis. Ty otacky tam proste nejsou. Skodikovi to taky vice jak 240 nejelo, az kdyz dal 6g z cupry tak se to posunulo.

Zabiak standartne cestuji octou 180-210 a neni zadny problem, to auto na to ma (tedy spise v jakem ma kdo stavu).

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

No jak tak tady na to koukám - no žes to jajine vůbec psal. :rolleyes: Taková vlna kritiky kvůli kravině. Hlavně teda od KUBEho, který to rozjel až do urážek. No toto.

Pánové (detska), vždyť jde o hovno, tak už neřešmě v-max jajinova vozu.

V obci je 50ka a tu určitě všichni bezmezně dodržujeme! :prcprc:

Odkaz ke komentáři

jirina5: Jestli těma 50km/h reaguješ na mě, tak ano, né každý dodržuje tuto rychlost, ale motat se každý den ve 180 na dálnici, to jsem zvědav jakej polda to pochopí. Nehledě na to, že se může stát spoustu tragických událostí, za které ani řidič nebude odpovědný, ale jelikož jel 180, nestihne bezpečně zareagovat a tragédie je na světě. Neříkám že boxxer je jako ten chlápek v tom combiku, co se předevčírem na liberecku rozsekal, ale stát se může cokoliv a já rozhodně nechci aby pak takovéhle voloviny stály život nevinné lidi. Toť můj názor.

PS: Omlouvám se jajinovi za zasrání tématu, prosím mody o pozdější promazání, díky :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...