Hybli Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Kdyz jsi to meril GPS, mas to v nejakym softu zaznamenany? Neber si to spatne, ale neverim tomu. Sice vy kluci tam od Krnova umíte zázraky, ale i taak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Daval jsem tady screen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Hele máte pro to rozumný důvody, ale kdybych to neviděl na vlastní oči, tak to netvrdim. Se svojí RS jsem jel 240 a ještě by šla, ale vjela mi do cesty Fabie. A neměl jsem žádnej soft, v tu dobu naprostá série 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Nemužu souhlasit Deko. Když měl kámoš ještě jediný 2 úpravy: sání + chip, tak jsme šli přes 270 tachometrových. Ale jeho soft byl neskutečnej, nechápali jsme, jak to auto muže takle jet. A kde je to auto a ten neskutecny soft? Rad bych konecne nejaky neskutecny mel a odmeril :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 (upraveno) Heh :D Se posleni dobou fakt moc dobre bavim... Na 5g jet 270km/h... Joooo jasne a ja ma v prdeli tryskovou turbinu.... :lol: Hele nejdelsi prevodovka je 6g co se davala do TDI s 96kW. CO pamatuju tak umel realnych 245km/h.... Mozna je rozdil mezi prevodouvkou do TDI a do Benalu ale co mam k dispozici 5g tak umi tak 220km/h.... A jinak vam preji krasny den deti :lol: Hrajte si dal Upraveno Květen 29, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Tak ono nafty a benziny tocej stejne no dite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Ono to neni o otackach motoru ale o zprevodovani prevodovky.... Kdyby ti to nekdo nerekl... Ja mam treba 6g ale kratkou a jede max 220km/h realnych... Mam odskouseno. Sice z kopce a ve dvou lidech a plnem kufru a s funkcnim cipem ;) Nezlob se ale ty me neprecuras. Mozna mas 5g a motor co toci vis,ale nemas prevodovku co se dostane pre 6g co byla montovana do do TDIcek. A nemysi si,ze je to boj proti benzinu. Mam rad benzin ale tohle je ted trosku jina debata.... Pises 270km/h jako Vmax.... No promin.... Jsou tady x krat silnesji auta nez to tvoje pochroumane RSko a ty napisese tohle??? A jeste s 5g... Kdyz sami majitele RSek pisou,ze ta prevodovka je k hovnu.... Doma nam parkuje fabule s podobnou prevodouvkou a ma o 200kg min nez tva RSka a sice jen 143hp ale myslim,ze te pojede i na Vmax. Jajine zacal jses mi libit kdyz jsi porodal tu 1.6tku a koupil jsis RSku ale ted tu zase davas hovadiny... A s temi Detmi jsem nemyslel konkterne tebe... Uprimne... Fakt jsem ti fandil ale zase jsi mi ukazal,ze jsi fakan ktereho sponzoruji rodice a nedoze si vazit veci ;) Tak si to uzij a pokracuj tak dal Pro ostatni: oslovenim "deti" jsem to myslel vseobecne. Neco jako: decka,bando,partyjo.... atd atd.... Kdo chce chytne se toho a ostatni to pochopi, nebylo to uprimne. A ten zvuk motoru jsi mel zajimavy. Fakt ze jo ombre ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 No okey, ja nerikam nic teda :) Jen moje zkusenost s tihmle autem, ze ne 1q to tech 60-70udela, 2q neco male pres 120, 3q 180, 4q a 5q jsem nikdy na max nezkousel, ale i z teoretickeho hlediska by se to k te 270 priblizit melo :) Ja uz radsi budu mlcet a jinak pochroumana uz snad neni, jede tak jak ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 ten neskutecnej soft asi existuje a rika se mu z kopce :) sry kluci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 A polem-nepolem, se svym malotraktorem... Az tam da jajin mensi kola, tak vam rikam, ze to auto pokori hranici 300 km/h jako nic a jeste bude foukat vitr proti. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 :lool: Jel jsem v Octě 190a musím říct, že na takové rychlosti není stavěná. Takže jen blbněte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Tak na to, abys to nekam poslal ve dvoustovce, neni moc staveny zadny auto. Ale OI normalne snese rychlosti kolem 180-200 km/h. Samozrejme musis mit odpovidajici podvozek atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 (upraveno) Klid hosi nerozjizdej te to tu. Proste RS nema stavenou prevodovku na vice jak 250 tacho. Tuto rychlost jsem jel a uz jsem byl pomalu na 7 tis. Ty otacky tam proste nejsou. Skodikovi to taky vice jak 240 nejelo, az kdyz dal 6g z cupry tak se to posunulo. Zabiak standartne cestuji octou 180-210 a neni zadny problem, to auto na to ma (tedy spise v jakem ma kdo stavu). Upraveno Květen 30, 2012 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Kdyz je RS snizena a ma sirsi kola aby se tak nehoupala jak seriovka tak 180-200 je prijemna dalnicni rychlost. 180 litam kazdy den do prace :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 (upraveno) Upraveno Květen 30, 2012 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Tohle téma je tak akorát na dohadování...:) ale proč ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Jestli lítáš každej den 180 do práce, tak to tě brzo uvidíme ve zprávách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 No jak tak tady na to koukám - no žes to jajine vůbec psal. Taková vlna kritiky kvůli kravině. Hlavně teda od KUBEho, který to rozjel až do urážek. No toto. Pánové (detska), vždyť jde o hovno, tak už neřešmě v-max jajinova vozu. V obci je 50ka a tu určitě všichni bezmezně dodržujeme! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Já jel ze sériovým a na 16", ale je fakt, že teď když mám snížené auto a jiné kola, tak pocitově je to ve vyšších rychlostech lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 jirina5: Jestli těma 50km/h reaguješ na mě, tak ano, né každý dodržuje tuto rychlost, ale motat se každý den ve 180 na dálnici, to jsem zvědav jakej polda to pochopí. Nehledě na to, že se může stát spoustu tragických událostí, za které ani řidič nebude odpovědný, ale jelikož jel 180, nestihne bezpečně zareagovat a tragédie je na světě. Neříkám že boxxer je jako ten chlápek v tom combiku, co se předevčírem na liberecku rozsekal, ale stát se může cokoliv a já rozhodně nechci aby pak takovéhle voloviny stály život nevinné lidi. Toť můj názor. PS: Omlouvám se jajinovi za zasrání tématu, prosím mody o pozdější promazání, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Ne nebyla to reakce na Tebe. Nejsem jízlivý. Souhlasím s Tebou a tady ty trumfy, kdo kolik jel a kde jsou mi spíš nepříjemné. Už jsem asi starý... Souhlasím s Tebou! A UŽ DOST OFF... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Proč ty auta fur měníš a prodáváš ? Je to ona? http://auto.bazos.cz/inzerat/16298739/Octavia-RS-18T-AUQ.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Na tom jde odepsat DPH? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Ale vzdyt o tom je forum ne, nekdo nahodi tema a debatujem. Ano jezdim rychle, ale na dalnici apod. kdyz je maly provoz. Obec, okresky si jezdim pohodu jazz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 A ja to treba testuju v Nemecku a na dalnicich kde je to dovolene ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Ty vole tobe to snad nemuze jet ani 160 ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Nahodou za dobroho vetru a zkopce i 165 :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Auto, o kterym jsem mluvil, existuje. Dokonce jsem dával i jeho fotku do témata fotky z ulice. Stříbrná barva, zelený kola, černá střecha, za nárazníkem velkej cooler. Ale teď už to nijak nedokážu, protože už je to přestavěný na 275 hp, ale to už je jiná kapitola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Jo o te sem taky slysel. A stacilo OT ne? :lol: jinak Deko nestíham s tisknout letáčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 No mas skluz jak svina :lool: Ja uz chcu tento vikend naplnit tasky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.