Guest houmik Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Ty si to jeste neprodal? Uz nevozis krabice? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 pokud půjde nahoru tak to bude v pohodě. Jsem dneska potkal Hondu Accord sníženou snad i víc než Deko a taky kola zalezlý a vypadalo to hodně blbě. Jak vlak, taky kola vevnitř :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Ty vole to je hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Brutus matko představená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 To se nepovedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 (upraveno) Tak v tom aute se odrazi majitelova predstava a jelikoz zadna neni, vypada vysledek pokazdy dost zajimave. :) Tobe patri do ruky auto, ktery se neda uz moc upravit, pak bys mel pokoj. Nejdriv to vypadalo, ze mas dokonce naslapnuto na nejaky urcity styl, ale ted si to zase zazdil, i kdyz chapu, ze si to budes branit. Upraveno Červen 16, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Já si nemám co bránit, mě se to tak líbí. Zadek půjde nahoru. A styl, to že to není podle Tebe tak to nemá styl? Houmiku Houmiku, kdysi se s Tebou dalo mluvit, jestli ses uz teda proti oktavkam tak se radsi nevyjadruj Jinak rikam, me se to fakt libi a jsem maximalne spokojeny co se tyce jizdnich vlastnosti, tak se konecne muzu poradne projet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 To nema s Octavkou nic spolecnyho. Je to uprava typu pokus/omyl. A podle me tu neni zadny auto, neboj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 a uz se na to vyreste..... toto tema vzdycky slouzi aby se tady negdo hadal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Tak že tady vubec jses, kdyz tu neni zadne auto. Najednou pro tebe oktavky nejsou auta? Nebudu Ti brat Tvuj nazor, pro me to rozhodne omyl neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Podle me upraveny tu neni zadny auto, myslel jsem, ze to pochopis. :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 jj. Všichni tu máme seriovky, jen houmik ma pekelnou oktavky na fialovych rotech. Amen. Nebudu to uz dal resit, nema to cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Ty si vubec nic nepochopil. A jestli ti uniklo, ja uz nejsem majitelem zadny Octavky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 (upraveno) Podle me upraveny tu neni zadny auto, myslel jsem, ze to pochopis. :lool: :lool: no jo kdyz uz si ho prodal tak ne ale pořad tu jsou lepši auta než to tvoje jedna dvě tři se určo najdou Upraveno Červen 17, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 to je jak u debilů tady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Ale od toho je to forum ne??? Kazdy muze vyjadrit svuj nazor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Dakie to myslel tak, že nikdo nedovede pochopit jednoduchou větu, co tu Houmik napsal, jen v tom každej hledá něco jinýho... Za mě ty kola taky krok z5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Jako jak jsem vcera v rychlosti psal, je to divny. Ale je to tvoje auto, tvoje rozhodnuti. Mi taky rikaji ze interier je bes a des, ze se to hodi tak do golfa2, ale hazim na ne bobek. Urcite bych volil zpet nejake pekne 18 a lehce snizene, at si muzes uzivat jizdu. Ja treba zase stocil predek o centak dolu no :D K Houmikovi se vyjadrovat nebudu, to jsem uz napsal nekde jinde. Kratas pocitas do toho i me ze :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Mam a ridim co mam rad ;) ja seru na super kary gdyz to toho nemuzu natankovat full, gdyz je projedu jenom vykendem... upravuju auto jak ja mam rad,a gdyz se to nekom nelibi, muze to napsat neni problem.... ja to delam pro sebe... toto tady je OCTAVIA forum! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Ale klucí v pohodě, ja tady nechtěl žádne vzrušo. Ale jak uz napsala vetsina z vas, kazdemu se libi neco jineho. Me to se strasne libi tedka. A je mozno, ze to byl jen tou fotkou ze byla ze spatneho uhlu a pod spatnym svetlem. Kouknete tady. Me se to opravdu takhlenc strasne libi A konec koncu, ani to spatne nejede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 proboha to nevypada skarede... ;) jenom to hce zadek trosku dat nahoru ;) a proc jsi dal pric 19'' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Zadek pujde urcite nahoru. Tady na tech fotkach to jeste zkresluje ze je vic dole nez realne je :D V utery uz by to melo byt stejne vysoko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Ale Danek rikal, ze chces byt nize nez ja :D a ty zvedas zadek???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 ne tak, v utery to slozim predek taky na max, hodim par fotek na pamatku a zvednu to vsechno :) predek bude cca tak jak ted a zadek pujde nahoru o kousek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 DEKO:jo jsi mezi něma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Na tech 19 to melo podle me vetsi koule... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Kdy půjdou na zeleno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Prcali te policajti co, to je snad jedinej logickej duvod, proc jsis je tam dal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 nene policajti nic :) Zvlastni vule :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Jak se říká kola dělají auto. A zde je krásně vidět jak můžou špatně zvolená kola zabít celé auto. Není to jen o velikosti, viděl jsem i 17" které vypadaly se snížením supr. Krok zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.