Levis20 Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Zdravim :) Jak jsem to tu prohlížel, je to tu samá krasavice . Tak bych Vám chtěl taky představit to svoje vozítko :) Ještě mam doděláno pár malých úprav, až bude nafocená, hodím na zeď :) Je to 2005, 1,9Tdi DSG. Teď jsem si nechával dělat černou střechu a po dlouhé době dodělal přední mlhovky. Nechtěl jsem kupovat ty předražené originály, tak jsem tam dal mlhovky z Felicie a celkem mě překvapilo,jak tam padnou :)) Však uvidíte. Těší mě to, že jsem na nich ušetřil 3000,- Kč :)) Teď jsem si na nich nechával nastavit 40% denní svícení. Ještě mam v plánu dát multifunkční volant z FL, který už mám doma,ale ještě musím sehnat za slušnou cenu podvolantovku :) Teď prozměnu koumám nad zaděláním levé části kufru. Něco jako je ta síťka vpravo,ale vyrobil jsem si ze slabé dřevo třísky přesný tvar výlisku. Teď ho jen potřebuju polepit kobercem ve stejné barvě a přidělat. Vyběhl jsem ven v děšti a něco rychle nafotil :D Pro představu. Tak a už mam konečně nové foto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 takhle na prvni pohled zachovalej lak, co je to za rok, motor atd ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Jj,vypada moc hezky!Vitej a trochu se rozepis.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 jsem ty prispevky sloucil at je to pohromade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 pekna.. :) hodily by se zadni tmavy lampy jako LiborF a ma je ted na sahare i Ol@f a taky ramecky kolem mlhovek do cerne.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Vítej, moc pěkná , ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Velmi sa mi páči...ta strecha v čiernej je perfekt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 moc pěkná okta... ;) jenom jsme tu už 3 s béžovou a černou střechou B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 Na to si budes muset zvyknout. :) To je jako bila OI s cernou strechou... Ja uz to radsi nekomentuju, stejne to ani nechteji pochopit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 ber to tak napodobovani je projev uznani, byl jsi napodoben uz podruhe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 20, 2011 Sdílet Odesláno Září 20, 2011 ber to tak napodobovani je projev uznani, byl jsi napodoben uz podruhe. Myslím,že si to presne vystihol :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Pěkná! Pro mě je zajímavé, že máš klasický světlomety s ostřikama. Kdyby to byly projektory nebo xeny-ok. Ale klasický pampelišky? A introš v kožichu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 emm já si myslím že to bude jen na oko, že to nebudou ostřiky, páč má rs nárazník, tak má krytky ostřikovačů přilepené...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 tak jako je logicky ze na svetly auta lidi tedko cpou cerny strechy, proste to je trend a jestli si houmik nebo muj bratr mysli ze to jakoby vymysleli a nikoho jinyho to nenapadne tak je to blbost ne kucí? :) smirte se s tim a nedelejte si z toho tlaky, az si nekdo udela komplet stejny auto jako vy tak to bude jina ;) jinak v Asii se kopirovani povazuje za cest sem se ted nekde docetl :) tak zkuste byt asi asiati nebo nevim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Pěkná! Pro mě je zajímavé, že máš klasický světlomety s ostřikama. Kdyby to byly projektory nebo xeny-ok. Ale klasický pampelišky? A introš v kožichu... :) Třeba je to koupená referenčka, ty mívaly občas divný konfigurace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Ostřiky jsou skutečně jen na "oko" jelikož v RS nárazníku byly vyříznuté otvory.....viď Miloši :) Jinak zlatka nic moc :)))))))) ba ne dělám si srandu, je moc hezká !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Levis20 Odesláno Září 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2011 tak jako je logicky ze na svetly auta lidi tedko cpou cerny strechy, proste to je trend a jestli si houmik nebo muj bratr mysli ze to jakoby vymysleli a nikoho jinyho to nenapadne tak je to blbost ne kucí? :) smirte se s tim a nedelejte si z toho tlaky, az si nekdo udela komplet stejny auto jako vy tak to bude jina ;) jinak v Asii se kopirovani povazuje za cest sem se ted nekde docetl :) tak zkuste byt asi asiati nebo nevim :D Přesně tak,nechtěl jsem to komentovat. Ale vystihl jsi to přesně :) Taky mi to připadalo, že kluci mluví,jak kdyby to vymysleli :) Ale chápu to, každý chce mít jedinečný auto Ostřiky jsou skutečně jen na "oko" jelikož v RS nárazníku byly vyříznuté otvory.....viď Miloši :) Jinak zlatka nic moc :)))))))) ba ne dělám si srandu, je moc hezká !!! Přesně táák :) Krytky ostřiků jsou jen přilepené. Světla s čočkou přijdou pozdějí :) Koukej sem Petře taky navalit tu tvojí jahodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.