Přejít na obsah

ZLATUNA

Doporučené příspěvky

Zdravim :)

Jak jsem to tu prohlížel, je to tu samá krasavice . Tak bych Vám chtěl taky představit to svoje vozítko :)

Ještě mam doděláno pár malých úprav, až bude nafocená, hodím na zeď :)

post-5382-1315224343_thumb.jpg post-5382-1315224369_thumb.jpg post-5382-1315224386_thumb.jpg

Je to 2005, 1,9Tdi DSG. Teď jsem si nechával dělat černou střechu a po dlouhé době dodělal přední mlhovky. Nechtěl jsem kupovat ty předražené originály, tak jsem tam dal mlhovky z Felicie a celkem mě překvapilo,jak tam padnou :)) Však uvidíte. Těší mě to, že jsem na nich ušetřil 3000,- Kč :)) Teď jsem si na nich nechával nastavit 40% denní svícení. Ještě mam v plánu dát multifunkční volant z FL, který už mám doma,ale ještě musím sehnat za slušnou cenu podvolantovku :) Teď prozměnu koumám nad zaděláním levé části kufru. Něco jako je ta síťka vpravo,ale vyrobil jsem si ze slabé dřevo třísky přesný tvar výlisku. Teď ho jen potřebuju polepit kobercem ve stejné barvě a přidělat. Vyběhl jsem ven v děšti a něco rychle nafotil :D Pro představu.

post-5382-1315231471_thumb.jpg post-5382-1315231485_thumb.jpg post-5382-1315231496_thumb.jpg post-5382-1315231507_thumb.jpg

Tak a už mam konečně nové foto :D

post-5382-1315756922_thumb.jpg post-5382-1315757219_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak jako je logicky ze na svetly auta lidi tedko cpou cerny strechy, proste to je trend a jestli si houmik nebo muj bratr mysli ze to jakoby vymysleli a nikoho jinyho to nenapadne tak je to blbost ne kucí? :)

smirte se s tim a nedelejte si z toho tlaky, az si nekdo udela komplet stejny auto jako vy tak to bude jina ;)

jinak v Asii se kopirovani povazuje za cest sem se ted nekde docetl :) tak zkuste byt asi asiati nebo nevim :D

Odkaz ke komentáři

tak jako je logicky ze na svetly auta lidi tedko cpou cerny strechy, proste to je trend a jestli si houmik nebo muj bratr mysli ze to jakoby vymysleli a nikoho jinyho to nenapadne tak je to blbost ne kucí? :)

smirte se s tim a nedelejte si z toho tlaky, az si nekdo udela komplet stejny auto jako vy tak to bude jina ;)

jinak v Asii se kopirovani povazuje za cest sem se ted nekde docetl :) tak zkuste byt asi asiati nebo nevim :D

Přesně tak,nechtěl jsem to komentovat. Ale vystihl jsi to přesně :) Taky mi to připadalo, že kluci mluví,jak kdyby to vymysleli :) Ale chápu to, každý chce mít jedinečný auto

Ostřiky jsou skutečně jen na "oko" jelikož v RS nárazníku byly vyříznuté otvory.....viď Miloši :) Jinak zlatka nic moc :)))))))) ba ne dělám si srandu, je moc hezká !!!

Přesně táák :) Krytky ostřiků jsou jen přilepené. Světla s čočkou přijdou pozdějí :) Koukej sem Petře taky navalit tu tvojí jahodu :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...