Hoblik Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 hmm 4 koncovky vyfuku .)tak to jsi potkal zrovna tu nejsilnejsi verzi 4x4 3.6FSI .) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 hmm 4 koncovky vyfuku .)tak to jsi potkal zrovna tu nejsilnejsi verzi 4x4 3.6FSI .) No taky jsme ho honily velmi rychlým autem (Renaut megane 1.6) strašný auto :) :P Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Tak tady fotos auta mého kamaráda konečně ho dodělal i kdyžpo problémech v lakovně tak pozdě sry za kvalitu fotek holt mobil no Ten Swišť má bodykit ze SPORTu nee?? pěknej! Hlavně ty znaky - Suzuki pryč!! v 18 jsem měl praxi v Suzuki, takžě moc dobře víím o čem Suzuki přesně je.. :D Jinak Jsem si všiml, že máš na octě v zadních okýnkách cultovy kříž jako já.. jenom ja tam nemam ten text! ;) A předpokládám že Rossi má tu stříbrnou Octu s 46kou.. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Ten Swišť má bodykit ze SPORTu nee?? pěknej! Hlavně ty znaky - Suzuki pryč!! :) v 18 jsem měl praxi v Suzuki, takžě moc dobře víím o čem Suzuki přesně je.. :) Jinak Jsem si všiml, že máš na octě v zadních okýnkách cultovy kříž jako já.. jenom ja tam nemam ten text! :) A předpokládám že Rossi má tu stříbrnou Octu s 46kou.. ;) no máš pravdu svištík má bodykit sport + nějaké karbonové polepy ,jinak ten kříž mám jen jeden dělalmi ho kamarád a už je bez nápisu :) a co se týká Rossiho máš pravdu je to ta stříbřenka :( Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Sem ti to tu celé prolustroval máš to velice pěkné hlavně ty 18¨ráfky jsou bombastické není to ale na naše silnice už moc tvrdé? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 no jelikož mám rád tvrdší podvozky tak mi to nepřijde je jasný že komfort jako na balonech 195/65 15" to určitě nejni ale krásně to sedí a dobře vypadá takže tohle fakt neřeším jinak moc díky jakmile mi bude líp tak se chystám namontit konečně ten tempomat :( Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Ty máš elektronický plynový pedál? TDIčka to měli od začátku? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Ty máš elektronický plynový pedál? TDIčka to měli od začátku? No co vím tak ano Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak to jo to je potom jiná to máš v pohodě ja jsem také chtěl tempomat ale umě je to trochu problém ja mám lanko Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak to jo to je potom jiná to máš v pohodě ja jsem také chtěl tempomat ale umě je to trochu problém ja mám lanko no viděl jsem to i na lanku Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Namáš tušení co vše je potřeba předělat nebo vyměnit? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Namáš tušení co vše je potřeba předělat nebo vyměnit? JJ mám musíš mít jinou klapku a co vím tak je to palba 6300kč je tam udělaný spešl vývod na tempomat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Třeba toto? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a1...em-octavia.html Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Třeba toto?http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a1...em-octavia.html JJ trefa pane :D Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 A pak ještě toto:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/bea300002-tempomat-octavia.html a pak jen zapojit vše dohormady a nebo je potřeba ještě něco ke sprovoznění? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 A pak ještě toto:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/bea300002-tempomat-octavia.htmla pak jen zapojit vše dohormady a nebo je potřeba ještě něco ke sprovoznění? JJ toe přesně ono musí být i kabeláž a umím sehnat levněji Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Chipmanne: Tak jak vypada ta tvoje octa na zimakach? co mas za kola? ;) Nejsi z nahodou okoli UnL? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Chipmanne: Tak jak vypada ta tvoje octa na zimakach? co mas za kola? :) Nejsi z nahodou okoli UnL? :D No jak? humus bída strašný co víc ti mám napsat kola 15"-ctky origo hliníky elegance takže nic moc trpím jako zvíře ano jsem z okolí UnL :D Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak muzeme dat nekdy srazik az bude nekdy teplo! :D Jinak sem pridej foto, at taky vidime jak to mas hnusny! :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak muzeme dat nekdy srazik az bude nekdy teplo! :D Jinak sem pridej foto, at taky vidime jak to mas hnusny! :D Ok jsem pro !!!!! Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 No a tady je teda to foto :D Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahodou to neni zase tak strasny. Mam to asi horsi.. :D jenom je mam asi vic vyrvany ven. Tak hlavne ja uz mam prezuto od pulky rijna, takze si pomalu zvykam a cas leti, za chvili tu mame jaro.. :D Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 chipmann: bejku, to ja ani nevedel, ze mas jen pruziny :D ja je mam taky, ale teda -40 a nezda se mi, ze by to tolik sedelo... no uvidim, az na to auto dam 17", ale i tak :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahodou to neni zase tak strasny. Mam to asi horsi.. :D jenom je mam asi vic vyrvany ven. Tak hlavne ja uz mam prezuto od pulky rijna, takze si pomalu zvykam a cas leti, za chvili tu mame jaro.. :) No právě máš je aspoň víc ven ,jsi ale optimista si představím že minimálně do dubna to bude jezdit na tomhle no brrrrr :D Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 ja az do konce dubna :D nebo do kdy to maji povinny Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 chipmann: bejku, to ja ani nevedel, ze mas jen pruziny :D ja je mam taky, ale teda -40 a nezda se mi, ze by to tolik sedelo... no uvidim, az na to auto dam 17", ale i tak :) No já jsem s nima spokojenej auto je níž no to víš že to nejni jako HP podvozek ,ale tam je úplně jiná cena a hlavně já auto používám na denní ježdění takže nemůžu mít kostitřas :D Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 na jaro planuju -60 proste na max co to pujde... :D ale doted jsem jezdil tech -40 myslim - nemerila jsem to a bylo to v poho... asi 100x me zachranil plech pod motorem.. houmiku taky by jsi o nem mel popremyslet a poridit ho :D na tech 17kach to bude suma sumarum stejny jak na tech 15kach Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 jooo, plech pod motorem, taky bych rad, ale nejsou penize ted vubec na nic :D koukam se po nejaky brigade a jestli nekama rychle nevyjde, tak jsem v p*deli a zacnu zebrat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 na jaro planuju -60 proste na max co to pujde... :D ale doted jsem jezdil tech -40 myslim - nemerila jsem to a bylo to v poho... asi 100x me zachranil plech pod motorem.. houmiku taky by jsi o nem mel popremyslet a poridit ho :) na tech 17kach to bude suma sumarum stejny jak na tech 15kach Jj to věřím moooc se mi líbí když auto pěkně sedí při zemi jenže jezdím na chalupu a tam je příjezdová cesta něco jako tankodrom takže mám smůlu :D Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 ale tak ono jde taky o to, aby to auto bylo pouzitelny i na normalni jezdeni. Mne se to treba taky libi, ale kdyz bych si rek, ze pojedu v lete nekam na dovolenou a tam nebudou zrovna cesty ok, tak prece nebudu prendavat pruziny za origo... to tam radsi necham tech -35 nebo -40 a budu jezdit v klidu, nez mit pak auto fakt uplne na brise a strachovat se vzdycky, kdyz pojedu na ceste, kterou neznam Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky