Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

ale tak ono jde taky o to, aby to auto bylo pouzitelny i na normalni jezdeni. Mne se to treba taky libi, ale kdyz bych si rek, ze pojedu v lete nekam na dovolenou a tam nebudou zrovna cesty ok, tak prece nebudu prendavat pruziny za origo... to tam radsi necham tech -35 nebo -40 a budu jezdit v klidu, nez mit pak auto fakt uplne na brise a strachovat se vzdycky, kdyz pojedu na ceste, kterou neznam

Tak tak moje řeč něco jiného je to tady u nás u sousedů V DE tam jsou silnice i okrsky jedna báseň ,ale tady ? kolikrát mám strach i s tím snížením co mám

Odkaz ke komentáři

Tak to ja mam ted snizeni -50 a stava se mi ze i kdyz jedu treba 100-130 tak na hupu skrtnu ti plastovym krytem. Ten plechovej kryt davat nechci. Vazi asi 20 kg!

Jsem premyslel ze bych taky mohl jeste tak o -10 jit dolu. viz: BONRATH misky pruzin

Jinak jak ste psali o HP podvozku ze je to kostitřas, tak s tiim upe nesouhlasiim. O vikendu za mnou byl SNB-rider, takze jsem se svezl jeho octou a rekl bych ze

jizda treba pres koleje nebo nerovnosti byla mnohem prijemnejsi jak na mych seriovych tlumicich. TAkze musim taky koupit kratsi tlumice.. :)

Odkaz ke komentáři
Tak to ja mam ted snizeni -50 a stava se mi ze i kdyz jedu treba 100-130 tak na hupu skrtnu ti plastovym krytem. Ten plechovej kryt davat nechci. Vazi asi 20 kg!

Jsem premyslel ze bych taky mohl jeste tak o -10 jit dolu. viz: BONRATH misky pruzin

Jinak jak ste psali o HP podvozku ze je to kostitřas, tak s tiim upe nesouhlasiim. O vikendu za mnou byl SNB-rider, takze jsem se svezl jeho octou a rekl bych ze

jizda treba pres koleje nebo nerovnosti byla mnohem prijemnejsi jak na mych seriovych tlumicich. TAkze musim taky koupit kratsi tlumice.. :)

Fakt jo no já jsem měl HP-čko na feldě a teda bylo to tvrdý ,ale nemůžu srovnávat feldu a octu toe pravda :) a co budeš dávat za tlumiče ?

Odkaz ke komentáři
Tak jako zimní kola uplně v pohodě, mám totiž na zimu ty samý :) dřív je měl táta na autě jako letní, ale jemu sem na léto nechal moje origo 16" a já si na léto pořídil 17" ... takže jako zimní kola jsou uplně v pohodě :D

No tak aspoň že nejsem sám :)

Odkaz ke komentáři
No já na tom KW mám odjeto asi 15k a naprosto pohoda. Kostitřes? No jsme asi uchyl,ale už se těším až to ztvrdne těma 17" :-D

chipmann: Ty starý kola byly 17"? Ty se mě líběj... vypadají hezky...

No dost lidí mi tehdy říkalo že ty původní byly hezčí :)

Odkaz ke komentáři
Pěkné fotečky, zase je to jiné svezeníčko na sněhu - tohle mám moc rád, když je zasněžená cesta, žádná sůl ani škvára a kouří se za kočárem a užívám si to. :o

JJ tak to jsme dva přímo to zbožňuju je to super

Odkaz ke komentáři
No dost lidí mi tehdy říkalo že ty původní byly hezčí :o

NO kdyby ty původní byly 18" Jako tam máš teď tak by nebylo co řešit... Samozřejmě je to věc názoru... Já prostě tyhle profláklý audi kola moc nemusím...

JJ tak to jsme dva přímo to zbožňuju je to super

Takovejch tu bude určitě mnohem více... :palec:

Odkaz ke komentáři
NO kdyby ty původní byly 18" Jako tam máš teď tak by nebylo co řešit... Samozřejmě je to věc názoru... Já prostě tyhle profláklý audi kola moc nemusím... NJ jenže jsem chtěl 18"-ctky a tyhle audi byly za luxusní cenu :o

Takovejch tu bude určitě mnohem více... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Guest chipmann
Hezká :D jen nechápu jak můžete mít tak hezky zasněžený prdelky já to mám jako bych zadkem zapad do hnoje a neni poznat kde mám vejfuk :lool:

No naprosto jednoduchý chce to dost sněhu a plnej plyn :D :D :D :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...