cerrtinka Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 tak to doufám že se to dozvim a někde pokecáme ;) jestli tam bude přítomen i pan čermi tak to se musim dostavit také :D Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 chipmene: to už má tolik nahrkané?? měl bys s tím něco dělat...máš to ojetů herku :D ;) MfM: co víš...třeba už lepené sů....nikdy nevíš :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 No kdybych měl benzína jako ty tak bych měl ojetou herkou ,ale mám naftu a ta je teprve zajetá ;) :D :D Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 voe já tam teď nemám ani 100tis :D takže teprv zajíždím :D a uvědom si že průměr 10ti letych TDi je 130tis..máš 2x tolik..to je děs :D ;) :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 voe já tam teď nemám ani 100tis :D takže teprv zajíždím a uvědom si že průměr 10ti letych TDi je 130tis..máš 2x tolik..to je děs ;) :D Njn jenže já mám právě skutečný km na rozdíl od bazarovek :D :D Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 já taky nemám bazarovku :D :D :D no moc často se takový nájezd ale nevidí.....za chvilku 300tis..........milionek s tím zvládneš nebo pujde z domu :D ;) Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 no mal by si s tým niečo robiť :D ! Tu Vsemi ti niečo poskladá, keď na to dojde ;) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 na co skládat......šak povoz má schopný....jen "ojetý" ..................ale už bys to měl "chipmíku" pořádně naleštit....NIC MOC LESK ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 já taky nemám bazarovku :D no moc často se takový nájezd ale nevidí.....za chvilku 300tis..........milionek s tím zvládneš nebo pujde z domu ;) To by jsi se divil jenže když tu každej druhej je smotájev tak se nediv že 10let starý TDI má jen 130tis :D :D z domu určitě nepůjde i když včera jsem dostal zajímavou nabídku ,ale nic nechám si jí :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 na co skládat......šak povoz má schopný....jen "ojetý" ..................ale už bys to měl "chipmíku" pořádně naleštit....NIC MOC LESK :D Ty voe jak když jsem o berličce hnátka křivá nejde to vím mám to zase jako prase ;) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 s takovou ti přesnanou říkat "herr leštič" ;) :D asi tě budu muset podráždit :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Njn to já vím ,ale bohužel nějak to nende kde sou ty časy kdy jsem myl autí každý dva dny ;) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 ;) tak to já kažkou sobotu 3kýbe destilky..po obyč vodě sou bíle fleky..se mě to nechce rozlešťovat pořád jinak já mám nalakováno, přebroušeno, navoskováno ..... :D budu to muset vyfotit jak přestane pršet abych tě podráždil kuva...akorád su celý černý od černidla na plasty...nemůžu to ničím umyt z paprčí ;) :D :D co neřekneš tvojí...ať p "pohraje" aj z autem..nemusí pořád jen s tebou :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 no vidíš to mě nenapadlo s tou destilkou budu to muset vyzkoušet :D řekl bych jí a rád jenže bydlí kousek z ruky ;) takže jsem na to sám ,ale snad se to brzy změní :D Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 co člověk z lenosti nevymyslí že :) :) :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Jj chlape tak nějak :) :) ,ale příští week bude nové kormidlo do cultíka Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 co to tady zase čtu :) nojoooo holt se dělají jiné věci než mytí cultíka :) :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 tak po dohodě s klukama,kdy teda vesměs všichni souhlasí,tak bysme dali příští sobotu srazík to jest:já,chipmann,čermi,houmik,,ještě napíšu konwasovi a morrissovi :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Tak nějaký fotoečky z dneška já a konwas zapůjčil jsem svá světla cultík vypadá jako by dostal do držky (monokl) ;) ;) :o Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Tak nějaký fotoečky z dneška já a konwas zapůjčil jsem svá světla cultík vypadá jako by dostal do držky (monokl) ;) ;) :o a já zas chyběl :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 a já zas chyběl :o no jak jinak toe už klasika ;) :o :D né tohle bylo na rychlo já pospíchal domů a hlavně byla zkur...á zima ;) Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 no jak jinak toe už klasika ;) :o :D né tohle bylo na rychlo já pospíchal domů a hlavně byla zkur...á zima ;) jasný příští tejden snad bude hezky :o Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 jasný příští tejden snad bude hezky ;) Takže dorazíš ju ? ;) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 no kriste!! :o to snad nepřežiju ;) ;) ;) jinak čermi určitě dorazí :o jediný houmik mi psal že si to ještě nějak musí domluvit se slečnou ;) ale vypadá to na 100% sobota odpoledne :D už se těším Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 chipmíku...eee..ty černé světla néééééé.........nesluší jí to k té zelené Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 chipmíku...eee..ty černé světla néééééé.........nesluší jí to k té zelené vyjímečně s tebou souhlasím...to fakt je hrůza.. ;) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 ja taky dorazim ;) ;) Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 TY ČERNÉ ZADNÍ LAMPY PASUJOU JEDINĚ NA KONWASOVOU ZLATOU KÁRU ;) ;) :o Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Takže dorazíš ju ? ;) jj mám to v diářku ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 chipmíku...eee..ty černé světla néééééé.........nesluší jí to k té zelené No mě se to taky nelíbí a hlavně už mě masírovaly cajti našťestí jsem to ukecal už aby byly z5 moje krásný světýlka ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky