Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
voe já tam teď nemám ani 100tis :smich: :D takže teprv zajíždím :palec:

a uvědom si že průměr 10ti letych TDi je 130tis..máš 2x tolik..to je děs :angry: ;) :D

Njn jenže já mám právě skutečný km na rozdíl od bazarovek :D :D

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
já taky nemám bazarovku :smich::angry: :D

no moc často se takový nájezd ale nevidí.....za chvilku 300tis..........milionek s tím zvládneš nebo pujde z domu :palec: ;)

To by jsi se divil jenže když tu každej druhej je smotájev tak se nediv že 10let starý TDI má jen 130tis :D :D z domu určitě nepůjde i když včera jsem dostal zajímavou nabídku ,ale nic nechám si jí :D

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
na co skládat......šak povoz má schopný....jen "ojetý" ..................ale už bys to měl "chipmíku" pořádně naleštit....NIC MOC LESK :D

Ty voe jak když jsem o berličce hnátka křivá nejde to vím mám to zase jako prase ;)

Odkaz ke komentáři

;) tak to já kažkou sobotu 3kýbe destilky..po obyč vodě sou bíle fleky..se mě to nechce rozlešťovat pořád :smich: jinak já mám nalakováno, přebroušeno, navoskováno :smich: ..... :D budu to muset vyfotit jak přestane pršet abych tě podráždil :angry::palec:

kuva...akorád su celý černý od černidla na plasty...nemůžu to ničím umyt z paprčí ;) :D :D

co neřekneš tvojí...ať p "pohraje" aj z autem..nemusí pořád jen s tebou :palec: :D

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

no vidíš to mě nenapadlo s tou destilkou budu to muset vyzkoušet :D řekl bych jí a rád jenže bydlí kousek z ruky ;) takže jsem na to sám ,ale snad se to brzy změní :D

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
chipmíku...eee..ty černé světla néééééé.........nesluší jí to k té zelené

No mě se to taky nelíbí a hlavně už mě masírovaly cajti našťestí jsem to ukecal už aby byly z5 moje krásný světýlka ;) :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...