Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
ty s těma světlama jezdíš? ja že ste si je přehodili jen na chvilku na parkovišti :smich: co ti chtěli? svítíto, odrazku to má tož co by chtěli :rolleyes:

Jj jezdím musí na technickou tak chtěl moje světla ;) svítilo ,ale míň než má a odrazka tam je ,ale ne červené barvy !!!!

Odkaz ke komentáři

Tak dneska bude technicka! :) jinak tady je foto spatnych a spravnych zarovek co tam maji byt. Malem bych mel na technicky problem.. Ty hodne svitivy jsou spatne.. jsou dvouvlaknovy, ale nejdou uplne zastrcit az nadoraz, takze sviti jakoby mlhovka.. tak si je sezenu asi pak do tech svojich.. ja mel totiz v aute krabicku nahradnich zarovek z G5

Jde z nich teda teplo jak krava, ale ty si s nima jezdil normalne a nemel si problem ne? jak dlouho si tam tuhle zarovku mel?

post-614-1271054219_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak dneska bude technicka! :D jinak tady je foto spatnych a spravnych zarovek co tam maji byt. Malem bych mel na technicky problem.. Ty hodne svitivy jsou spatne.. jsou dvouvlaknovy, ale nejdou uplne zastrcit az nadoraz, takze sviti jakoby mlhovka.. tak si je sezenu asi pak do tech svojich.. ja mel totiz v aute krabicku nahradnich zarovek z G5

Jde z nich teda teplo jak krava, ale ty si s nima jezdil normalne a nemel si problem ne? jak dlouho si tam tuhle zarovku mel?

No hodně dlouho je to origo ze sady na OI tak toe super držím palce ať vše proběhne v pohodě :) :P

Odkaz ke komentáři
No hodně dlouho je to origo ze sady na OI tak toe super držím palce ať vše proběhne v pohodě :P :D

Taak jestli ti ta zarovka neroztavila svetlo, tak je zkusim dat do tech svojich a tyhle cerveny LED zkusim vyreklamovat a vymenit za bily do zpatecek

takze s nima v TUNING KRAMU zase pokusim vyjebat.. :)

zitra bych ti teda mohl svetla vratit, kdyz budes mit cas.. tentokrat bych za tebou dojel na pumpu u olympie jestli ti to pomuze :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Taak jestli ti ta zarovka neroztavila svetlo, tak je zkusim dat do tech svojich a tyhle cerveny LED zkusim vyreklamovat a vymenit za bily do zpatecek

takze s nima v TUNING KRAMU zase pokusim vyjebat.. :P

zitra bych ti teda mohl svetla vratit, kdyz budes mit cas.. tentokrat bych za tebou dojel na pumpu u olympie jestli ti to pomuze :)

Super chlape čas mít budu určitě takže se ozvy jezdil jsem s tím docela dlouho bejt tebou tak ty ledky vyreklamuju už by mě sra.. jen tak kontrolka :D

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Njn je to tak chlape doslova mi "ulítlo" kolo naštěstí to bylo v malý rychlosti takže to odneslo "jenom" plast pod motorem ,čidlo na ABS,a spodek nárazníku :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
zdarec je to velka smula ze to takhle dneska dopadlo jen se chci zeptat kolik km si najezdil s tema hucicima loziskama ze to dopadlo az takhle?

no docela dost(5tis) a hlavně mi to stálo v garáži 1,5 měs. v zimě a to je dodělalo oni ty ložiska docela dost vydrží ;)

Odkaz ke komentáři
no docela dost(5tis) a hlavně mi to stálo v garáži 1,5 měs. v zimě a to je dodělalo oni ty ložiska docela dost vydrží ;)

to vim ze vydrzi ale urcite to bylo doclea neprijemny o porad poslouchat. ja s tema loziskama najel neco malo pres 1000km kdyz mi zacali hucet pak jsem je nechal vymenit uz

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...