Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 A tady jsem leštil trošku řemenici před a po Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 neco jsem ti nasel http://forum.skodahome.cz/topic/90990-o1-r...-volant-airbag/ Toe sice pěkný ,ale já si objednal koženou loketku Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 na filální leštění zkus použít tu 3M pastu.... jde s tím krásně vyleštit všechno...dělal sem s tím i kliky doma...sou jak zrcadlo teď jinak....k čemu je dobrá leštěná řemenice? Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 mensi odpor vzduhu a je lehci az se sunda ta spina hlavne u snizenich aut gde se na ni lepi vsecko Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 krásný fotky :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 na filální leštění zkus použít tu 3M pastu.... jde s tím krásně vyleštit všechno...dělal sem s tím i kliky doma...sou jak zrcadlo teď :) jinak....k čemu je dobrá leštěná řemenice? :D Na nic ,ale jen jsem se nudil toe celý :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 náhodou ta leštěná řemenice vypadá supr,viděla sem :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 snb by v úterý nedorazil??moorriiss by ho rád viděl edit:tak už je to stejně jedno,moris nedorazí Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 morris nedorazí jak to ??? Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 morris nedorazí jak to ??? je v Praze v práci. Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 A snb??? to nevim,s tim si nepíšu Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 zdarec tak zejtra bohuzel nedorazim cesta by byla dost slozita jsem hold na spatny strane prahy kde se napojit na D8 je velmi slozity. Jinak ti Romčo jeste moc dekuji za vsechno v ten patek a nekdy ti zavolam a muzem zkontrolovat jeste ten muj alarm Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 zdarec tak zejtra bohuzel nedorazim cesta by byla dost slozita jsem hold na spatny strane prahy kde se napojit na D8 je velmi slozity. Jinak ti Romčo jeste moc dekuji za vsechno v ten patek a nekdy ti zavolam a muzem zkontrolovat jeste ten muj alarm oki chlape a tenhle week budeš doma že by jsme pokecali Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 taky vim že nedorazí růžovka konwas,je nasranej z weeku na skodahome srazu a prý i končí s úpravama na autě ... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 taky vim že nedorazí růžovka konwas,je nasranej z weeku na skodahome srazu a prý i končí s úpravama na autě ... Tomu nějak nerozumím ?? že by nebodovala kočička na dveřích Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Tomu nějak nerozumím ?? že by nebodovala kočička na dveřích zřejmě..dnes sem s ním mluvila a pěnil dost ..proto sem už nák moc nechodí. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 zřejmě..dnes sem s ním mluvila a pěnil dost ..proto sem už nák moc nechodí. No ale mi jsme mu nic neudělaly ale dalo se to čekat že to tak na škoda houmu dopadne Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 oki chlape a tenhle week budeš doma že by jsme pokecali tenhle week doma zrovna nebudu bohuzel ale dam vedet kdy urcite budu ted to presne rict nemuzu jen doufam ze dyztak budes mit pak nekdy cas. Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 No ale mi jsme mu nic neudělaly ale dalo se to čekat že to tak na škoda houmu dopadne neudělali.jen říkal že nemá náladu se scházet mno třeba časem vyšumí Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 tenhle week doma zrovna nebudu bohuzel ale dam vedet kdy urcite budu ted to presne rict nemuzu jen doufam ze dyztak budes mit pak nekdy cas. ok tak dej vědět do předu Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 ok tak dej vědět do předu jo urcite vcas zavolam abych se s tebou domluvil fakt diky moc Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Romčo už ti došel mini dres?? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Romčo už ti došel mini dres?? Jj dnes paráda Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Jj dnes paráda fotoooooo Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 jo urcite vcas zavolam abych se s tebou domluvil fakt diky moc nemáš zač když můžu tak pomůžu Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 nemáš zač když můžu tak pomůžu tak sem rad jen jsem zjistil u svyho auta ze mi blbne druhej klicek dalka mi tam funguje je v blizkosti A sloupku kde je senzor a kdyz jsem v tom klicku vymenil baterku za novou tak porad to samy dosah tak 1 metr Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 morisku a co ty kliky?? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 tak sem rad jen jsem zjistil u svyho auta ze mi blbne druhej klicek dalka mi tam funguje je v blizkosti A sloupku kde je senzor a kdyz jsem v tom klicku vymenil baterku za novou tak porad to samy dosah tak 1 metr no můžeme se na to mrknout Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 morisku a co ty kliky?? tak kliky u me jsou porad stejny neni kdy se na to verhnoutahlavne sehnat tu vec jak rikal roman akorat si stale nemuzu vzpomenout Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky