Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Koukám stále máš co dělat s károu a vypadá to pěkně jen tak dál chlape. ;)

Díky chlape teď jsou na řadě bohužel míň zajímavější věci (váha vzduchu ) auto mi nejezdí jako dřív takže zkusím vyměnit a uvidím ;)

Odkaz ke komentáři
vůbec, ticho po pěšině ;)

a poloosa o stabík si lehoulinkatě vrzne leda při maximálním rejdu při parkování, ale to mě nesejří :)

(od předchozích laborování je stejně poloosa vomletá jako prase :D)

No s toho mám strach nerad bych škrtal stabíkem ;)

Odkaz ke komentáři
Zkus tu vahu nejdriv proplachnout technickym benzinem.

To už jsem dělal a nepomohlo to takže dnes proběhla výměna za origo bosch (1700kč) auto notně ožilo :rolleyes: ještě jsem vyměnil přední brzdový desky (ferodo ds performance ) :(

Odkaz ke komentáři
....myslel jsem,že řezání závitů skončilo se š120 :D Auto jinak pěkný,hlavně ta barva super ;)

Neboj já nic řezat nebudu tímhle jsem si prošel u tý 120-cýtky a už nikdy více ;)

Odkaz ke komentáři
Fakt moc pěkná octa a naživo vypadá ještě mnohem líp než na těch fotkách fakt paráda !!!

Konečně jsme se rozhoupal a přidal i tu svojí tak až budeš mít čas tak to omrkni !! Měj se Martin

No koukám na tvý fotky a vidím že máš pořádnej foťák takže musíme udělat nějaké společné fotos :angry::smich:

Odkaz ke komentáři
No koukám na tvý fotky a vidím že máš pořádnej foťák takže musíme udělat nějaké společné fotos :palec::palec:

No to jsem ještě měl takovej kompakt ale ted mám teprve něco lepšího takže to někdy vezmu až bude nějakej minisrazík at jsou pěkný fota!

Odkaz ke komentáři
Dnes jsem pokecal kamarádem má čerstvě instalovaný xeny hmmm tiše závidím škoda že hipi musel domů končila mu totiš výpůjčka :palec::palec::loool:

:D :D no jo ale ještě že jsem ho i tak stihnul! Jinak světla má opravdu moooc pěkný !! Taky by tý mojí určitě slušely :D ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...