Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

:smich:

Ten kluk konečně dostal rozum a koupil si auto................HIP HIP :)

OCTII RS je moooooc krásnáá...kór v té černé :D

a snb-rider taky jde konečně do auta.........................vy ste snad byly všichni osvíceni a doba temna končí........konečně je jako slušné lidi budete moct vídat jak tankují u těch správných stojanů to správné palivo, konečně poznjí co znamená když se řekne že "to auto jede".....a poznají číslice 6000.....7000...a zažijí pocit jaké to je vytočit ručičku k těmto hodnotám..............

kéž byste byly a vy ostatní osvíceni jako tito dva mladí lidé kteří sice sešli z cesty a hlásali slávu satanské naftě ale byly osvíceni a vrátili se na cestu síly,slávy a čistoty..................na cestu benzínu............................. chvalte benzín...ámen

PS.: prodej mě kola lumpe............

konečně ses probral s toho traktorismu a začneš jedit autem :P ....joo...a jedna rada....to že neslyšíš klepot, smrad a třepání..to neznamená že ti to zdechlo..to je hodl benzínový motor :lool:

a uporoznuji že do kostela nechodím! :smich:

pánové s ropáky...toto je názorná ukázka toho že i zapřísáhlí ropálisté a čoudiči mohou být očištěni a zbaveni svého sazového cejchu a koupit si BENZÍNOVÉ auto..... sem si jist že uslyšíe samou chválu a spokojenost na jízdní projev a chování motoru který spaluje benzín....

konečně máme něco co nás spojuje...neutuchající lásku k benzínu.......a i stejný obsah motoru.....hold..mě nedopuje to turbo..atmosféra je atmosfára :D

spokojenost s novým autem přát nemusím..páč ta je zaručena....takže jen hodně km bez nehod :loool:

Odkaz ke komentáři
VSemi" pěkný no, ještě mi sežeň sponzora na ono čisté palivo :D jinak dnes večer to vypukne :D Octa v 6 hodin odchází k novému majiteli...

sakra vy to všichni berete nák hopem :) včera mi Roman říkal že rs-o bude v pondělí,bum a je dneska..tys tu dnes psal že tvoje zase v neděli,bum a už taky dneska...co jéé?? :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

:) jen se zbavte toho díla satanova...........................

a teď si spočítejte kolik vás stály snížené stavitelné podvozky,RS nárazníky,velké kola atd...............a teď vám to nikdo nezaplatí a všechny ty peníze jdou doslova vyhozené.... :smich: já vám to říkal pořád!!!!!! nevěřící jidáši!!!! smažte se v sazích naftových až na věky............................ :D :D :smich:

octan s námy a nafta pryč..................ámen

Odkaz ke komentáři

VSemi: ty to beres za spatnej konec :D a uz konecne pochop, ze mas jen svoji pulku pravdy :) ty si ted myslis, ze Roman konci s nejakym upravovanim? Zrovna vcera Doli rikal, jak ho sere, ze je OII RS nakopla. Co reknes ted? :D Sakra... vyhozeny prachy posazovat RSo na zem, co :smich:

Kdybych chtel, tak to RSo muzu mit po lete taky, ale kaslu na to, co bych s tim delal. Mam rad svoji OI, cely auto je kompletne v poradku, tak proc se ho zbavovat.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

neni to o tom, jestli jezdis s benzinem nebo naftou, ale o to, ze ti to auto dela radost :) kdyz jezdis s naftou, tak zbyly penize, ktery si usetril, vrazis nekam jinam. Kdyz budes mit benzin, tak ty penize za tu plnou nadrz das taky, ale uz je nevrazis tam, kam bys je vrazil, kdybys je usetril

Odkaz ke komentáři

VSemi: to mas samozrejme pravdu a souhlasim s tebou, ale vis jak je to :) vsichni jdou do tech uprav s tim, ze se to nevyplati, pocitame s tim. Ale o cem by ten zivot byl... penize budou, my nebudem

Odkaz ke komentáři
:lol:

Ten kluk konečně dostal rozum a koupil si auto................HIP HIP :lool:

OCTII RS je moooooc krásnáá...kór v té černé :palec:

a snb-rider taky jde konečně do auta.........................vy ste snad byly všichni osvíceni a doba temna končí........konečně je jako slušné lidi budete moct vídat jak tankují u těch správných stojanů to správné palivo, konečně poznjí co znamená když se řekne že "to auto jede".....a poznají číslice 6000.....7000...a zažijí pocit jaké to je vytočit ručičku k těmto hodnotám..............

kéž byste byly a vy ostatní osvíceni jako tito dva mladí lidé kteří sice sešli z cesty a hlásali slávu satanské naftě ale byly osvíceni a vrátili se na cestu síly,slávy a čistoty..................na cestu benzínu............................. chvalte benzín...ámen

PS.: prodej mě kola lumpe............

konečně ses probral s toho traktorismu a začneš jedit autem :P ....joo...a jedna rada....to že neslyšíš klepot, smrad a třepání..to neznamená že ti to zdechlo..to je hodl benzínový motor ;)

a uporoznuji že do kostela nechodím! :lol:

pánové s ropáky...toto je názorná ukázka toho že i zapřísáhlí ropálisté a čoudiči mohou být očištěni a zbaveni svého sazového cejchu a koupit si BENZÍNOVÉ auto..... sem si jist že uslyšíe samou chválu a spokojenost na jízdní projev a chování motoru který spaluje benzín....

konečně máme něco co nás spojuje...neutuchající lásku k benzínu.......a i stejný obsah motoru.....hold..mě nedopuje to turbo..atmosféra je atmosfára :lool:

spokojenost s novým autem přát nemusím..páč ta je zaručena....takže jen hodně km bez nehod ;)

amen pane :palec:

Odkaz ke komentáři
no to mě je jasné že tomu nasaní 19"ky...možná 20ky a pošle to k zemi :lool: zatónuje a chipne..............atd...

Né nechám na tom origo 18"ctky jen půjdou pružiny eibach a folie toe jasný a chip bude asi až časem :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...