Guest chipmann Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Zdar lidi tak tady je moje zelinka mám jí sice už nějaký pátek ,ale holka musí ještě vydržet holt ta krize tak a teď mé skromné úpravy co se týká motoru tak nic moc je to 1.9TDI 66kw motor ALH posílený o chip od známé firmy cimbu ,podvozek zatím pružiny eibach sada pro kit - 35mm brzdy zadím skoro seriové jen v předu Ate power disc no a v interieru je origo zel. kůže maxi-Dot + J-Dot ,ričičky budíku z golfu GTI ,přední RS nárazník a lišty v barvě vozu no a na závěr litá kola CMS Replica audi A8 rozměr 225/40 18" toť vše ohledně mého vozu chystám už jen pár vylepšení no a pak se uvidí přeci ta krize nemůže trvat tak dlouho :) ps:omluvte kvalitu ,ale je to focený jak jinak než mobilem Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Je pěkná :) a vše do zelena :lool: to já mám taky a je to super :lol: :) :lool: Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Kraaaaaasaaaaaaaaaaa taky kola :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Je pěkná :) a vše do zelena :) to já mám taky a je to super :lol: :) :lool: Díky zelená je dobrá :lool: Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Kraaaaaasaaaaaaaaaaa taky kola děkuji no jestli vše dobře dopadne tak možná bude záměna kol :) Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 pěkný cultík ať ti ještě hóóóóóóóódně moc km souží :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 čao Romane, ještě jí pořád máš? :) jak vůbec žiješ? co novýho? Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 vypadá hodně dobře a ty kola to je paráda.chtěl jsem podobný,ale nakonec mám to co mám Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 čao Romane, ještě jí pořád máš? :) jak vůbec žiješ? co novýho? Zdar no je to tak toulal jsem se trochzu po světě letos jsem chtěl něco nového ,jenže potom jsem se rozhodl no prostě mi jí bylo líto prodat no Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 pěkný cultík ať ti ještě hóóóóóóóódně moc km souží Děkuji trochu jsem jí teď zanedbával holku jednu tak se to snažím napravit :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 vypadá hodně dobře a ty kola to je paráda.chtěl jsem podobný,ale nakonec mám to co mám Díky taky jsem přemýšlel o těchto kolech jenže pak se naskytla výhodná koupě a bylo :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 moc pěkná a ty kolečka supr Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 moc pěkná a ty kolečka supr Díky jen kdyby ty gumy nestali tolik :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 No a tady jedno zimní tuhle zimu jsem dost jezdil do Liberce někdy docela adrenalin :) Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 PĚKNÁ KOKINA :) TY 18"KOLA JSOU PARÁDNÍ A KOTOUČE TAKY SUPER. INTERIÉR ;) ;) :P NO PROSTĚ NÁDHERA. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 díky a těch nervů ,ale stálo to za to Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Nádherné auto jak z venku, tak i zevnitř a kola k tomu moc sedí. držím palce! Mám stejnou barvu a když se umyje - je to šupa, ale je na tom vidět všechno. Spinavé už to není ono. Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Ty kola k té zelené vážně pasují perfektně! Celkové hodně povedený liftback ^_^ To Martin_TDi: Nepřál bych Ti černou, na té jde vidět úplně všechno. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Nádherné auto jak z venku, tak i zevnitř a kola k tomu moc sedí. držím palce! Mám stejnou barvu a když se umyje - je to šupa, ale je na tom vidět všechno. Spinavé už to není ono. Jj přesně tak stačí když je auto jen zaprášené a je to konec jinak díky za chválu Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Ty kola k té zelené vážně pasují perfektně! Celkové hodně povedený liftback To Martin_TDi: Nepřál bych Ti černou, na té jde vidět úplně všechno. No vidíš já chtěl jen černou jenže bych musel dlouho čekat tak jsem myslel že zelená bude lepší a ono to vyšlo na stejno Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 no a tady jedna z dnešního výletu Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Romco? Ty ji furt mas? Jsi rikal ze je sluzebni ... A co Supik? A co to ze nejsi uz v pryc? Cucim jak pero z gauce :) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 No mas to moooc pekny. :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Romco? Ty ji furt mas? Jsi rikal ze je sluzebni ... A co Supik? A co to ze nejsi uz v pryc? Cucim jak pero z gauce :) no právě že to byl služebák takže jsem na ní dost kašlal a počítal s tím že půjde pryč jenže člověk míní a ....... takže jsem se rozhodl si jí ještě nějakou dobu nechat přeci jenom jsem s ní něco zažil :) co se týká supajze o tom mi ani nemluv horší motorizaci jsem snad nemohl mít 2,5TDi už je pryč zaplať pánbůh no jsem teď na střídačku doma a v D takže nové auto nemá smysl ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 No mas to moooc pekny. :) Díky :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Jsem neodolal ,ale když jsem dnes tohle u nás potkal nomohl jsem než to vyfotit nevěděl jsem kam dát ty fotky tak se omlouvám :) Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 teeeeda ale že o ni majitel pečuje co????? Ta je snad víc nablejskaná než ta má krasavice hihi :) :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 teeeeda ale že o ni majitel pečuje co?????Ta je snad víc nablejskaná než ta má krasavice hihi ;) :) No majitel říkal 2,5roku velké dřiny ,ale pozor vše origo i gumy dokonce když je byl majitel přezouvat tak je NAZOUVAL CHLAP KTERÉ JE KDYSI VYROBIL JSOU TO DNES UŽ LEGENDÁRNÍ VZORKY DO "s" :) Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 ale má jí vymazlenou tomu není co dodat :) :) ;) :o Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky