Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
Nádhera, k takovým kasavcům mám slabost - to je srdeční záležitost :) . Kdysi jsem měl celkově zrekonstruovanou Š100L, prodával jsem jí s těžkým srdcem jako veterána 35 let starého a dodnes toho lituju.

No tahle je stará "jenom" 30 let :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
to byli novy? nebo od nekoho?? kolik si za ne dal? :) kdyz budes prozradit

JJ nové ležely rok v krabicích a cena 8tis. má to dvoje rozteče původně byly určené na passata :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
no peknyy cena skoro jak zadarmo za takovy kola... to kde si zehnal? :) mne bys mohl taky na pristi rok nejaky 18ky ;)

No od kamaráda teď čekám až ho ty stávajicí kola přestanou bavit a opět je vezmu od něj jsou to ještě větší bomby jen budu muset vymyslet nějaké podložky :)

Odkaz ke komentáři
No od kamaráda teď čekám až ho ty stávajicí kola přestanou bavit a opět je vezmu od něj jsou to ještě větší bomby jen budu muset vymyslet nějaké podložky :)

no peknyy... to budou 19ky? ;) .... ja chci jenom 18 a komplet podvozek novej sportovnii HP sporting :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
no peknyy... to budou 19ky? ;) .... ja chci jenom 18 a komplet podvozek novej sportovnii HP sporting :)

Ne mám auto na normální ježdění takže zase 18"-ctky jen je tam špatná rozteč tak proto (5*112) :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Uka na jaky kola cekas?

Bys chtěl viď :o né jsou to kola údajně z nějakého MB teď je má na passatu jsou to kované RH-čka dělaná na zakázku kompletně vylešťená mám tu video ,ale je to na něm špatně vidět tak jakmile bude doma a né ve worku tak to sem nějak mrsknu

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Čus asi jsem zaseklej na těch co tam máš,ale ty se mi páčí víc.Sorááááč

V pohodě právě proto to sem dávám jsem zvědavej na názor co nejvíce lidí :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...