Andre Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 zdravím chtěl jsem se zeptat jestli nekdo mate na octavce kola s roztečí 5x 98 nasadit je není žaden problém ,ale zajimalo jestli to muže mít nějak negativní dusledky na bezpečnost, hazivost kol, jizdni vlastnosti apod. Dík za všechny rady a postřehy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 (upraveno) zdravím chtěl jsem se zeptat jestli nekdo mate na octavce kola s roztečí 5x 98 nasadit je není žaden problém ,ale zajimalo jestli to muže mít nějak negativní dusledky na bezpečnost, hazivost kol, jizdni vlastnosti apod. Dík za všechny rady a postřehy Pokud použiješ šrouby s plovoucí hlavou,vlastnosti se nezmění. http://www.tuning-centrum.cz/katalog/14919-srouby-s-plovoucim-kuzelem sorry za citaci,jsem se uklikl Upraveno Září 17, 2011 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 Myslím si, že kola s roztečí 5x98 na octávku nedáš, ta má totiž rozteč 5x100!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 jak píše Mikl.. plovoucí šrouby a jde to a nemusíš se ničeho bát ;) já to tak měl na Toyotě - rozteč 4y100 a kola 4x98, plovoucí šrouby a OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.