Steel Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 jo my kupovali pred tydnem do rodiny taky superba 1 :)) r.v. 2004 1.9TDi 96kw tusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Ty jo to jsou mi zmeny!!!! Tak to teda blahopreji ke koupi Supika. Doufam,ze das brzo fotky a udelas mu vlstni vlakno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Byl jsi linej sundavat kridlo,tak jsi ji prodal? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Za kolik jsi prodal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 ahoj,jj jel :lool: taky se timto loucims e super skupinou O1,dnes jsem se stal hrdym majitelem skoda superb a octa jde zitra do sveta To už tady taky jednou bylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 tak octa dnes udelala pa pa,jinak jsem ji prodal za 90 000 :) Byl jsi linej sundavat kridlo,tak jsi ji prodal? :-D jooo presne tak,nechtelo se mi s tim sundavat tak sem si radeji koupil supa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Jednoduchý řešení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Gratuluji k supíkovi. Kde jsi nechával lakovat ty kola? Mě se teď vrátily BBSka z opravy a sháním kde je nalakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 kola mi lakoval jeden pan pres znamyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 tady pridavam fotky a nejaky informace o Superbu ;) je to rok 2007 s motorem 2.0 TDI 103Kw Elegance.EL.vyhrivany a sklopny zrcatka,4xvyhrivany sedacky v kuzi,predni elektricky a ridicova s pameti,climatronic,dest.senzor,zadnik park.senzory,xenony,navigace,multifunkce,maxidot a origo 17''kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 pěkný pokrok maš face super i výbava tak ad slouzí jackie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 dekuji,doufam ze bude slouzit dlouho a dobre zatim jsem spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Nadherna barva, super vybava (me se nelibi(jen muj osobni nazor)ten dekor dreva), je to 6g, nedelal se i silnejsi dvoulitr??? Prijde mi to trosku malo 103kW na tak velke auto... Ale jinak fakt krasavec. Preji ti ho a at ti slozi a nemas s nim problemy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 at slouzi a vidim ze pomalu tady OI tuningova nebude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Nadherna barva, super vybava (me se nelibi(jen muj osobni nazor)ten dekor dreva), je to 6g, nedelal se i silnejsi dvoulitr??? Prijde mi to trosku malo 103kW na tak velke auto... Ale jinak fakt krasavec. Preji ti ho a at ti slozi a nemas s nim problemy ano je to 6q a silnejsi 2.0 se nedelal,silnejsi byli uz jen 2.5,ale 103Kw bohate staci,lita to s tim docela slusne.ono to na fotkach vypada divne ale jinak ten drevo dekor vypada hezky a me se libi jsem rad ze se libi a dekuji ja doufam ze se mi podari novyho majitele premluvit aby se tady regnul taky,takze snad bude i pokraclvat v moji praci kterou jsem zacal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Tak sup, zaloz mu tema dole v Supech :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 takže gratulace k superbovi ten prostor je jedinečnej. Škoda že já ho chci prodat mohlo nás bejt víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 dekuji,joo ten prostor je fakt luxusni stejne jako cely auto.to je skoda ze budes prodavat,hned jak budu doma tak supovi zalozim vlastni vlakno;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 tak od vcerejska jsem se definitivne prestehoval ze sekce OI do supu,takze se timto loucim s toutu skvelou partou tak ted se tesim na vase komenty k supovi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Duben 13, 2012 Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 tak jsem vcera koukal na supika na parkaci a jestli to byl on tak je moc peknej :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 dekuji,no a mozna uz se v hlave rodej nejaky upravy,ale nejspis az na pristi rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.