Tomáš Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Moje nejaka predstava pro Tvoji octu by vipadala takhle: carbon folie na kapotu, strehu (mozna i kufr) a spoiler urcite, dopredu face naraznik s velkou centralni mrizkou, kola nejaka japonska petipaprskova seda nebo jak ja rikam granitova (Kosei ma tak krasne modely) a budes mit z toho neco jako japonskej styl, decentnej a zbesilej. Tuning moc rad nemam ale gdy bych delal neco s autem jedine todle nebo cult - kuze a chrom. Pokud braha bude myt cas tak ho nakecam at udela photoshop takove upravy a pak to hodime sem. Hlavně né japonskej styl na octavii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 přesně tak,nejvíc se milíbi nemeckej styl,hladký jednoduchá auto a nějak takhle bych to nejspíš udělal a kola tam rozhodně nechám ty co mám teda pokud nedopadlou ty 18'',ale dal bych je do černa at to trochu ladí s tou střechou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 přesně tak,nejvíc se milíbi nemeckej styl,hladký jednoduchá auto a nějak takhle bych to nejspíš udělal a kola tam rozhodně nechám ty co mám teda pokud nedopadlou ty 18'',ale dal bych je do černa at to trochu ladí s tou střechou Správně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 taky si myslím že to je tak nejhezčí a nejjednodušší úprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 tak když to výjde tak bude o víkendu další vychytávka pro můj skoro pořádnej povoz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 tak jsem si dneska udělal radost a koupil jsem si nový světýlka s bixenonama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 tak jsem si dneska udělal radost a koupil jsem si nový světýlka s bixenonama jako face světla s bixema? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 na OCT se bixenon nikdy nedělal..takže to vidím na HIDku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 na OCT se bixenon nikdy nedělal..takže to vidím na HIDku to vim že nedělali ale předělat se to dá třeba čočky z bečka bo A6 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 no to se uvidí až nám to řekne majitel....ale na přestavbu osobně moc nevěřím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 přesně jak říká čermi,je to přestavba z face světel na na bixenony s čočkou z porsche 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 přesně jak říká čermi,je to přestavba z face světel na na bixenony s čočkou z porsche no super to schvaluju ten inzerát sem taky četl.. to bude masakr já si řikal že o HIDky nebudou těm začíná odzvánět zaplať pánbůh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 jj,HID bych si taky nikdy nedal tady je jedna fotka,ale je nic moc tak se omlouvám za kvalitu,příště bude lepší :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 udělal bych celý černý paraboly jinak sou pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 díky,už se těším až budou na autě.no ty paraboly předělávat nebudu,protže ty světla už jednou byly rozřezaný a znova je řezat nechci a navíc z toho vindat tu čočku nebude jan tak,je to docela složitě naskládan,tak to nechám tak jak to je,hlavně že to bude svítit líp doufám že budou na autě už příští týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 jasan to chápu ana autě budou určo bombový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 já si taky myslím.hned jak tam budou tak pošlu foto.jen ještě musím rychle nalakovat ty mračítka at to můžu dát při jednom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 tak to jo..to sry....to sem tě teda podcenil a čekal HIDku.... tohle je paráda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 tak to jo..to sry....to sem tě teda podcenil a čekal HIDku.... tohle je paráda... díky.takovej blázen nejsem abych dával HIDky.hned jak jsem tyhle světla viděl tak jsemvěděl ža tam půjdou,protože tyhle mi moc neseděj už jenom tím jak svítě,tak doufám že tohle bude lepší.jen škoda že je nemůžu dát protože nemám konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 a ted se ještě pracuje na černým rámečku masky,taky doufám že to s tou býlo bude taky dobře vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 jj,HID bych si taky nikdy nedal tady je jedna fotka,ale je nic moc tak se omlouvám za kvalitu,příště bude lepší Paradni svetla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 díky všem,jsem rád že se líběj,a snad budou svítit taky tak dobře jak vypadaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 díky.takovej blázen nejsem abych dával HIDky.hned jak jsem tyhle světla viděl tak jsemvěděl ža tam půjdou,protože tyhle mi moc neseděj už jenom tím jak svítě,tak doufám že tohle bude lepší.jen škoda že je nemůžu dát protože nemám konektory konektory se mi někde válej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 to je v pohodě,já si je zítra koupim tak to snad příští víkend dopadne a navíc stejně ještě musím dodělat masku a marčítka.jo jen pro zajímavost kolik tě stály ty konektory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 to je v pohodě,já si je zítra koupim tak to snad příští víkend dopadne a navíc stejně ještě musím dodělat masku a marčítka.jo jen pro zajímavost kolik tě stály ty konektory? myslim že necelý 3kilka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 za oba dva konektory?a na blikače si konektory měnit nemusel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 jackie: no já čučím, světla fakt parádní :) . a jakej bude předek? face? RS? maska origo s černým rámečkem nebo jiná? četl jsem asi 3 strany zpět a buď jsem to přehlíd nebo to tam není. Každopádně to bude luxus :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 jackie:no já čučím, světla fakt parádní :) . a jakej bude předek? face? RS? maska origo s černým rámečkem nebo jiná? četl jsem asi 3 strany zpět a buď jsem to přehlíd nebo to tam není. Každopádně to bude luxus :) . díky moc.předek bude face nebo RS to ještě nemám rozmyšlený,ale spíš RS.maska bude origo s černým rámečkem a pak už jen pár drobností a snad buzde na chvilku hotovo.jinak díky za chválu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 za oba dva konektory?a na blikače si konektory měnit nemusel? oba dva konektory a objímky blinkrů sem kupoval na vrakáči za kilko oba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 jj,díky,tak to si obědnám všechny 4 konektory.už se těším jak malí dítě až budu dávat ty světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.