Spooky1 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Dobře jedeš pane, dobře... Držím palce ať se daří i nadále ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak ty budou možná lepší jak tyhle co mám já,ale já jsem spokojen a svítěj královsky o proti halogenům :D a až budeš mít cestu k nám na východ tak se ozvy a dáme srázek sehnal jsem použité z bouračky :D snad budou svítít pěkně :D až pojedu do Doudleb ta dám vědet ale převážně jezdím jen do Hradce, byl jsem tam ve čtvrtek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 sehnal jsem použité z bouračky :) snad budou svítít pěkně až pojedu do Doudleb ta dám vědet ale převážně jezdím jen do Hradce, byl jsem tam ve čtvrtek No doporučuji je předem vyčistit a trochu zrnovovat pokud už měli něco najeto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 No doporučuji je předem vyčistit a trochu zrnovovat pokud už měli něco najeto určitě počítal jsem s tím budou mi čistit čočky někde v optice kámoš to někde zařídil :) ale jinak diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Dobře jedeš pane, dobře... Držím palce ať se daří i nadále ;-) tak snažím se,už mám sehnanej přední nárazník a za 14 dní bude černej interier tak zase bude hned co dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 sehnal jsem použité z bouračky :) snad budou svítít pěkně až pojedu do Doudleb ta dám vědet ale převážně jezdím jen do Hradce, byl jsem tam ve čtvrtek tak já do HK jezdím taky docela často,tak můžeme dát srázek klidně i tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak já do HK jezdím taky docela často,tak můžeme dát srázek klidně i tam ok to už bude asi jedno kde pojedu tam zase tak za 14 dni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak to je fajn,to bych snad mohl dorazit se pak ještě domluvíme.no a stěma xenonama budeš určo spokojen,a nikdy už nic jinýho nebudeš chtít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 určitě počítal jsem s tím budou mi čistit čočky někde v optice kámoš to někde zařídil ale jinak diky za radu Tak to jo. Já jen pro jistotu. Už jsem zažil že spousta lidí koupí starý a pak se diví, že to není ono... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak já koupil necelýho půl roku starý bixenony a už bych nic jinýho než xenony nechtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 No já co mám domluvený ty lampy tak jsou to fungl bixenony... S xenonem jsme párkrát jel a je to super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 když by xenony montovaly dpo nových aut jako standard tak si myslím že by to nebylo vůbec špatný a byla by větší bezpočnost za jízdy v noci a tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 njn... asi je to problém a bylo by to moc drahe... Zase ono všechno má své výhody a nevýhody... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 jasně to máš pravdu že xenon je mnohem dražší než halogen,jen když se vezme co všechno je potřeba k tomu všemu domontovat a halogenu to není potřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 tady přidávám nově čalouněný sedačky do druhýho mazla.i když to sem nepatří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 tak jsem prodal kola a zítra si jedu pro navi DX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 tak jsem prodal kola a zítra si jedu pro navi DX ja sem o ni taky premejslel ale nejde nijak zabespecit.. takze tady u nas by dlouho nevydrzela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 tak já ji sehnal za luxusní cenu tak by to byl hřích ji nevzít a navíc je i s CD měničem.jediný co nemá je čeština a český mapy,ale to už je jenom takovej detail.to že nemůžu sehnat žádný pořádný kola mě tíží víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 tak jsem si dneska udělal radost a koupil jsem navigaci DX a když to dobře dopadne tak bych měl mít 19''kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 19"? tak to bude nálož a jaký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 zlatý mille migllia tady od jednoho člena,jen mám strach aby se mi tam vešli po snížení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jj vim jaký na bílý budou dobrý myslim že se vejdou ten golf co na nem byly je tak složenej ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jj je taky dole,ale ta zlatá se mi nebude hodit k černý střeše.tak bud budud muset dál láknout kola a nebo nedávat černou střechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jj je taky dole,ale ta zlatá se mi nebude hodit k černý střeše.tak bud budud muset dál láknout kola a nebo nedávat černou střechu nj já zapoměl na střechu a křídlo to by chtěloje dát do černý no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 já si taky myslím že budou lepší ty černý kola,ale stejně když dopadnou tak je udělám až příští zimu abych měl v lítě a čem jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 19?? to bude pekny ale nechutne tvrdeee... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 (upraveno) tjn, ty voe... to uz je na Octu masakr na nejakou lestenku, co vyjede jen na srazy edit: a tech cernych strech bude nejak moc uz Upraveno Březen 21, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 tjn, ty voe... to uz je na Octu masakr na nejakou lestenku, co vyjede jen na srazy presne.. sjed si s 18 se snizenou octou na naky normalni ceste u nas a das tam jeste 17 ale proti gustu..... budou tam vypadat super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 tak dá se zvyknout na všechno,myslím si že to zase tak hrozný nebude a jezdím převážně sám takže mě to rozhodně vadit nebude.jen to bude chtít pořád šetřit na nový čepy a ložiska tak já ji dám na zlatou,at jsem v něčem originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 tak dá se zvyknout na všechno,myslím si že to zase tak hrozný nebude a jezdím převážně sám takže mě to rozhodně vadit nebude.jen to bude chtít pořád šetřit na nový čepy a ložiska tak já ji dám na zlatou,at jsem v něčem originál jojo to sem si rikal taky.. a ted kdyz jedu a litam tam jak vitr v bedne a vsechno boucha tak sem tak vytocenej. a kazdej rok menit ramena a tyce stabiku :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.